Pokazuje uczestniczce jak sie śpiewa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie się podobało bardziej niż wykonanie tej piosenki przez Adele. Nie wiem co za spina w tym topowym komentarzu, zaśpiewajcie lepiej jeden z drugim. Ona przynajmniej zrobiła karierę (nawet jeśli nie umie śpiewać tak jak Wy uważacie), Wam natomiast zostało tylko bezcelowe hejtowanie na Sadisticu, bo chuja w życiu osiągnęliście.
czasami mam tak dziwnie, ze jak ogladam takie rzeczy to sama sie wstydze. nie wiem dlaczego,w koncu to nie moja kompromitacja, ale i tak czuje sie glupio.
O mój Boże, jak usłyszałem te "Dis is di eeeeeend", to już to wyłączyłem, jak już przechodzi tą mutacje, to niech ją przejdzie, a nie wychodzi i pieje jak kogut, no ludzie zlitujcie się. :O
kurwiszon myślał że odkupi swoją kompromitacje z covera skyfal ,a tu huj wielki w jej pierdolony łeb ,beztalencie jebane ,lepiej bym to wypierdział.
Tragedia z masakrą. A tak w ogóle to rozpierdzielają mnie tłumaczenia "bo Oskary", "bo nieprzygotowana", "bo ciąża" albo jeszcze sraczka z rana. Albo się potrafi śpiewać albo nie i nie chodzi mi tu o samą Adele, piszę ogólnie. Nie ma powodów do usprawiedliwiania się bo coś tam. Poza tym teraz większość "wokalistów" brzmi bez komputerowych obróbek jak beje spod monopolowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów