Występ zestresowanego bobra w Jarosławskim cyrku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Występ zestresowanego bobra w Jarosławskim cyrku.
Za opłacanie przez publiczność wejściówek do cyrku i promowanie w ten sposób znęcania się nad zwierzętami to ten bóbr powinien na nich narsać jeszcze a właściciela zagryźć na śnie
Na jakiego chuja oglądać bobra w cyrku. Co to kobit nie mata?! Pokaże ci bobra i nie osika.
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
Kiedyś się śmiałem z ludzi którzy bojkotowali cyrki "eko zjeby jakieś" , do momentu jak zobaczyłem filmiki z tresury zwierząt i poczytałem o tresurze i środkach które używają cyrkowcy żeby przygotować taki występ. Od tego momentu ciesze się jak jakiś misio bądź tygrys opierdoli cyrkowca w trakcie wystąpienia (polecam po czytać jak trenuje się niedźwiedzi) .
Juzwa napisał/a:
Na jakiego ch*ja oglądać bobra w cyrku. Co to kobit nie mata?! Pokaże ci bobra i nie osika.
Może Cię zaskoczę, ale te co żyją to też sikają.
Wielopłaszczyznowe (tj. m .in. polityczne, prawne, społeczne) przyzwolenie na znęcanie się nad zwierzętami jest jednym z milionów innych argumentów, przez które uważam Państwo Moskiewskie (od kilkuset lat nazywane Rosją) za krainę społecznie i kulturalnie ubogą, zacofaną cywilizacyjnie, wręcz patologiczną. Ze zniszczonym przez totalitarny system społeczeństwem.
Na szczęście cyrki ze zwierzętami zwijają interes.
Cyrki miały miejsce bytu 100lat temu kiedy przeciętnego mieszczanina nie było stać na zapierdalanie parowcem na inny kontynent żeby zobaczyć lwa, słonia czy murzyna.
Teraz wsiadasz w samolot za śmieszne pieniądze i widzisz lwa w naturalnym środowisku.
I cyrki nie mają racji bytu. I bardzo dobrze!
Natomiast zwrócił bym uwage na coś innego. Najbardziej cyrki bolą lewicowców. I zastanawiam się dlaczego?
Taki bóbr ma przecież pełen socjal. Żyje sobie za darmo na koszt cyrku. Ma żarcie, nocleg, ciepełko... Cyrk zapewnia mu prace gdzie może nawet oszczać wszystkich a robota dalej będzie. No lewicowa idylla. Lewicowe chuje, dlaczego pana Bobra chcecie wrzucić w szpony naturalnego kapitalizmu gdzie sam będzie musiał decydować o swoim losie?
Teraz wsiadasz w samolot za śmieszne pieniądze i widzisz lwa w naturalnym środowisku.
I cyrki nie mają racji bytu. I bardzo dobrze!
Natomiast zwrócił bym uwage na coś innego. Najbardziej cyrki bolą lewicowców. I zastanawiam się dlaczego?
Taki bóbr ma przecież pełen socjal. Żyje sobie za darmo na koszt cyrku. Ma żarcie, nocleg, ciepełko... Cyrk zapewnia mu prace gdzie może nawet oszczać wszystkich a robota dalej będzie. No lewicowa idylla. Lewicowe chuje, dlaczego pana Bobra chcecie wrzucić w szpony naturalnego kapitalizmu gdzie sam będzie musiał decydować o swoim losie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów