📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W stare gierki można napierdalać dniami i nocami i się nie znudzą, a większość tego co teraz wychodzi przechodzi się w 4 godziny i koniec.
PS. zajebista ta laseczka z 1:30
Niestety stara szkola mozemy sie juz tylko podniecac jako zjawiskiem, ktore mialo miejsce bo to nie wroci, zawsze mozna powspominac stare dobre czasy spedzone nad atarynka z joy'em w reku, gdy sie slalo kurwy pod adresem kazdego, kto sie osmielil mocniej tupnac w okolicach magnetofonu, niektorzy to juz wogole niewiedza co to bylo zlacze dim i zajawka z
kiedyś new school będzie old schoolem a wtedy będziemy mówić, że przyszły school jest chujowy a old school czyli teraźniejszy był zajebisty. Wiecie o co mi chodzi
Kurde ale bym się opiekował tą Larrą i bym jej bronił własnym ciałem
Co Ty wiesz o old schoolu jak Ty Larry nie poznajesz
Kurde ale bym się opiekował tą Larrą i bym jej bronił własnym ciałem
Pater patriae napisał/a:
W stare gierki można napierdalać dniami i nocami i się nie znudzą, a większość tego co teraz wychodzi przechodzi się w 4 godziny i koniec.
Co Ty wiesz o old schoolu jak Ty Larry nie poznajesz
Kurwa brakuje mi tych starych gierek, ile człowiek miał radochy z pierdolonych klocków popierdalających po telewizorze.
Wybaczcie, ale większość z was pierdzieli. Stare gry są fajne dla większości z dwóch powodów:
ci co byli wtedy dziećmi je lubią bo nostalgia
ci co byli starsi je lubią, bo wcześniej nie było nic, a to była nowa rozrywka.
Pograjcie w nowe gry typu Team Fortess 2 (jest za free na steamie), Cywilizację, Wiedźmina, Morrowinda, Grand Theft Auto. To są super gry które nie nudzą się po jednym dniu grania.
I skoro niektórzy twierdzą, że się je przechodzi w 4 godziny: podajcie taką. W Call of Duty kampania trwa około 6 godzin, ale to jest gra zrobiona pod Multiplayer. Równie dobrze można by płakać, że Counter Strike jest najbardziej chujową grą świata bo nie ma w ogóle Single Player (bo botów przecież oficjalnie nie było aż do wersji Source).
ci co byli wtedy dziećmi je lubią bo nostalgia
ci co byli starsi je lubią, bo wcześniej nie było nic, a to była nowa rozrywka.
Pograjcie w nowe gry typu Team Fortess 2 (jest za free na steamie), Cywilizację, Wiedźmina, Morrowinda, Grand Theft Auto. To są super gry które nie nudzą się po jednym dniu grania.
I skoro niektórzy twierdzą, że się je przechodzi w 4 godziny: podajcie taką. W Call of Duty kampania trwa około 6 godzin, ale to jest gra zrobiona pod Multiplayer. Równie dobrze można by płakać, że Counter Strike jest najbardziej chujową grą świata bo nie ma w ogóle Single Player (bo botów przecież oficjalnie nie było aż do wersji Source).
@JezusToŻyd
Team Fortess, Cywilizację, Wiedźmina, Morrowinda, Grand Theft Auto.
Na twojej liscie widze 4 gry, ktorych poczatki sa wlasnie w oldschoolu.
Team Fortess, Cywilizację, Wiedźmina, Morrowinda, Grand Theft Auto.
Na twojej liscie widze 4 gry, ktorych poczatki sa wlasnie w oldschoolu.
Może w starych grach nie było pięknej grafiki, ale był za to klimat którego nic nie zastąpi. Teraz od gracza gra nie wymaga użycia wyobraźni, a kiedyś mając przed oczami obraz z pikseli trzeba było sobie to jakoś po trochu wyobrazić.
IE w końcu do czegoś się przydało ^^
pamiętam jak za małolata się w domu nie przelewało (teraz też nie jestem taki stary). gdy zaczynała się era DVD u mnie w domu nadal stał odtwarzacz płyt VHS. teraz z przyjemnością zajrzę do pudełka ze starym Pegasusem, albo skoczę do kumpla, żeby zagrać na pierwszej konsoli nintendo i 50' plaźmie.
a gra w kaczki to był szczyt erekcji!
a gra w kaczki to był szczyt erekcji!
szkoda ze ja nie mialem płyt VHS...miałem tylko kasety...ale biedny byłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów