Jak widać na załączonym filmie, legenda o starych, niezawodnych olejakach ma w sobie dość spore ziarnko prawdy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
haha, korbowód mi pomachał
do wiadomosci co poniektorych ''oburzonych'' zwykly strzał z korby nic nadzwyczajnego a jesli chcecie wiedziec wiecej zapraszam na kawe do wojka google.
i tak wole hondę
korba wyszła bokiem i poszła do domu, o to chodzi, nie wiem tylko dlaczego główna...
a ty giku pewnie myszki na kulki rozpierdalasz z 4 pietra i walisz se gruche przy tym. niech kazdy robi to co lubi. penero
tak słabe że aż mi słabo i stracę nieprzytomność
Mam nadzieję, że nigdy nie zrozumiem czerpania przyjemności z niszczenia sprzętu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów