📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie macie co robić tylko oglądać tego kurwiszona... jak siara.
bagno, oboje.
Stokrotka to największa telewizyjna kurwa poziom jej "dziennikarstwa" jest poniżej wszelkiej krytyki. Hofman to klaun ale w tym wypadku ma rację. Nie wiem tylko czemu tłumaczy tej idiotce, że prezydent powinien pochylić się nad grobami - przecież to komusze ścierwo, które chętnie dobiłoby tych oficerów.
Olejnik jako czołowa przedstawicielka żenującego poziomu propagando-reżimowych mediów potrafi tylko pierdolić głupoty. Co do Hoffmana on też pierdoli głupoty, więc mogą sobie rękę podać. PO i PIS to dwie takie same partie różnią się jedynie smoleńskiem
Jaka znowu furia?? Nie żebym jej bronił, ale tytuł filmiku jest trochę przekolorowany. A w ogóle to co to za dziennikarka i co to za program??? Czy dziennikarze nie powinni być obiektywni i pokazywać obiektywną prawdę zamiast atakować gościa?
Zastanawiające dlaczego tylko prawicowczyki krytykują jej warsztat. Według obiektywnych krytyków jest profesjonalna no ale wy lepiej wiecie...
jeśli sadole jeszcze czytają książki to polecam "resortowe dzieci" mimo medialnej nagonki na książkę to na tacy podane są w niej życiorysy tych telewizyjnych czerwonych kurew;) okraszone dodatkowo aktami i odpowiednimi dokumentami bez zbędnych fantazji pozdro dla sadolowych lemingów !
Bluźnierco, gdzieś ty widział obiektywnych krytyków kurwa ? hahahah gdzie ich widziałeś kurwa weź wskaż palcem kurwa tylko uważaj, żeby Ci nie usechł.
Mueheheh jej warsztat i obiektywni krytycy... komizm dnia.
Boże chroń Polskę ale ześlij już na dół tą sodobie i gomorie.
Mueheheh jej warsztat i obiektywni krytycy... komizm dnia.
Boże chroń Polskę ale ześlij już na dół tą sodobie i gomorie.
Stokrotka zawsze w formie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów