📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i to jest wojenny strateg.
To ja mam lepszy pomysł: niech Ukraina zamknie granice to więcej ruskich nie wjedzie.
Załenski nie musisz mi dziękować za uratowanie Ukrainy.
To ja mam lepszy pomysł: niech Ukraina zamknie granice to więcej ruskich nie wjedzie.
Załenski nie musisz mi dziękować za uratowanie Ukrainy.
Kataryniarz napisał/a:
Blond to blond jednak, genów nie oszukasz.
Dodatkowo wyszczepiona pięcioma dawkami głupoty w płynie
Ta głupią sucz pewnie myśli, że przestrzeń powietrzną zamyka się budując płot na niebie
Wystarczy przypomnieć kacapom że wojna jest nielegalna. Nie dziękujcie.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
A ten ulany, kolorowy mop to kto?
Jebać wszystko na wschód od Polski.
A ten ulany, kolorowy mop to kto?
Stary Phrontcha. Możesz zobaczyć ich razem w akcji na hardzie, jak srają , jedzą gówna, i potem te zjedzone gówna zwracają na siebie.
Podniecacie się jak pryszczate nastolatki na widok cycka, a nawet nie ogarniacie o co chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów