Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !
ty pokażesz swój paskudny ryj i tęczowe gówno
co ty kurwa pierdolisz. nie chodzi o religię, chodzi o promowanie zjebania umysłowego. sugerowanie że leonadro był gejem bo otaczał się facetami, to tak samo jak sugerowanie że jesteś gejem bo gadasz ciągle o gejozie. a nawet jeżeli był, w żadnych jego zapiskach nie ma promowania zjebania umysłowego. problemem nie jest to że lubisz przyjmować w dupę, tylko promowanie tego i sugerowanie że wszyscy powinni zaakceptować twoje zjebanie i jeszcze ci klaskać.
nikogo nie interesuje to że lubisz w dupę, dlatego przestań się tym chwalić i normalizować to jakby to było coś zupełnie normalnego. nie jest normalne, bo gdyby bycie gejem było normalne to nasz gatunek przestałby istnieć. normalny jest hetero, więc przyjmuj po ciuchu w domowym zaciszu kolegów, nie rozgłaszając tego, bo każdy w chuju twoje życie osobiste ma.
Oj dziecko nie denerwuj się tak, pewnie ty też otaczasz się samymi facetami i teraz masz z tym problem. Nigdzie nie napisałem, że ja "lubię w dupę" Za mocno przejmujesz się życiem innych ludzi i jak to nazywasz ich zjebaniem umysłowym. Zajmij się sobą, może będziesz szczęśliwszy. A co do mojej osoby to jestem w 100% hetero i w przeciwieństwie do ciebie mam dzieci a ty co najwyżej walisz w chusteczkę. I dokładnie tak jak napisałeś nikogo nie obchodzi, że ktoś lubi w dupę tak samo jak nikogo , że tata od kołyski podstawiał tobie kutasa. pozdrawiam
Z fartem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów