Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to był już szczyt szczytów jak dla mnie kurwa. Jakby cos takiego odjebali do allaha to juz by dawno byli poćwiartowani.
islamiści poćwiartują ich, spokojnie.
Jezus jest jednym z najważniejszych proroków w islamie, a transy zrobiły pokaz wyraźnie nawiązujacy do niego
islamiści poćwiartują ich, spokojnie.
Jezus jest jednym z najważniejszych proroków w islamie, a transy zrobiły pokaz wyraźnie nawiązujacy do niego
Jeżuś może i jest jednym z najważniejszych, ale żaden z wojujących odłamów islamu się na niego nie powołuje i nie morduje w jego imię.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !
Ja osobiście popieram wszelkie kpiny z religii bo te religie na to tylko zasługują, aby je wyśmiać. Człowiek co podniósł peta z ulicy i wrzucił do śmietnika robi 100 razy sensowniejszą rzecz od kogoś kto idzie do kościoła. Bo ten pierwszy chociaż zrobił coś pożytecznego.
Hahaha. I co, że niby obrażają jakieś religie skoro wszystkie religie to bajki i ściema dla prostego ludu. Bóg Chrześcijański, Allah czy inne byty są tak samo prawdziwe jak prawdziwy jest Harry Potter czy elfy z Władcy Pierścieni.
Ja osobiście popieram wszelkie kpiny z religii bo te religie na to tylko zasługują, aby je wyśmiać. Człowiek co podniósł peta z ulicy i wrzucił do śmietnika robi 100 razy sensowniejszą rzecz od kogoś kto idzie do kościoła. Bo ten pierwszy chociaż zrobił coś pożytecznego.
Widać żeś z prostej komuszej rodziny wychowany.
Polecam troche poczytać książek o historii i socjologii. To że masz swoje prawa i obowiązki to zasługa religii. Jesteś tępym ignorantem kpiąc z ludzkich potrzeb.
Francja jest przykładem co się dzieje w kraju multikulturowym, rządzonym przez lewicę. Palenie samochodów, kradzieże, bezdomność, zamachy, skandale i zboczenia nie robią już wrażenia na ich mieszkańcach. Współczuje ludziom co muszą tam odchować swoje dzieci.
Francja jest przykładem co się dzieje w kraju multikulturowym, rządzonym przez lewicę. Palenie samochodów, kradzieże, bezdomność, zamachy, skandale i zboczenia nie robią już wrażenia na ich mieszkańcach. Współczuje ludziom co muszą tam odchować swoje dzieci.
Chłopie, ale aby się bronić przed patologią nie jest potrzebna żadna religia. Zobacz na taką Koreę Północną gdzie nie ma żadnego Chrześcijaństwa a 90% społeczeństwa to ateiści. I Korea Północna doskonale sobie radzi zachowując jedność narodową i nie przyjmują żadnych nachodźców. To zależy od woli władz i narodu a nie od jakichś pieprzonych religii.
Poza tym poczytaj sobie o historii np. Chrześcijaństwa. Znaczna większość tej historii to mordy grabieże, palenie na stosie, itd.
Jakie ja mam prawa dzięki religii??? Przez długi okres historii za wyrzekanie się wiary w Jezusa ludzi mordowano. Niezłe mi prawo, nie ma co.
Chłopie, ale aby się bronić przed patologią nie jest potrzebna żadna religia. Zobacz na taką Koreę Północną gdzie nie ma żadnego Chrześcijaństwa a 90% społeczeństwa to ateiści. I Korea Północna doskonale sobie radzi zachowując jedność narodową i nie przyjmują żadnych nachodźców. To zależy od woli władz i narodu a nie od jakichś pieprzonych religii.
Poza tym poczytaj sobie o historii np. Chrześcijaństwa. Znaczna większość tej historii to mordy grabieże, palenie na stosie, itd.
Jakie ja mam prawa dzięki religii??? Przez długi okres historii za wyrzekanie się wiary w Jezusa ludzi mordowano. Niezłe mi prawo, nie ma co.
Łuo ja pierdole ale podałeś przykład. Poddaje się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów