Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łuo ja pierdole ale podałeś przykład. Poddaje się.
Nic dziwnego, że się poddajesz skoro te wasze wszystkie religijne argumenty można obalić pstryknięciem palca.
Pierdolicie o Francji... a idź na zakazaną dzielnicę wieczorem jakie się znajdują w praktycznie każdym Polskim mieście..... wpierdol masz niemal gwarantowany.
Chłopie, ale aby się bronić przed patologią nie jest potrzebna żadna religia. Zobacz na taką Koreę Północną gdzie nie ma żadnego Chrześcijaństwa a 90% społeczeństwa to ateiści. I Korea Północna doskonale sobie radzi zachowując jedność narodową i nie przyjmują żadnych nachodźców. To zależy od woli władz i narodu a nie od jakichś pieprzonych religii.
Poza tym poczytaj sobie o historii np. Chrześcijaństwa. Znaczna większość tej historii to mordy grabieże, palenie na stosie, itd.
Jakie ja mam prawa dzięki religii??? Przez długi okres historii za wyrzekanie się wiary w Jezusa ludzi mordowano. Niezłe mi prawo, nie ma co.
Oprócz Korei Północnej dodałbym Chiny, ZSRR, Treblinkę iNSDAP. Tam też nie było żadnego Boga i wszystko się kręciło jak w dobrze naoliwionej maszynie. Najważniejsza jest partia, reszta to statystyka. Jesteście tylko motłochem jak za czasów kapłanów RA, wiara jest dla elity. Motłoch jest masą mięsa do wykonywania prostych prac. Tylko elita zawsze wiedziała o co tu chodzi, a motłoch wykonywał ich polecenia. Dlatego komuniści stawiali na ateizm samemu będąc głęboko wierzącymi. Nawet Jaruzelski i Kiszczak okazali się katoami. Oni wiedzieli coś więcej.
Oprócz Korei Północnej dodałbym Chiny, ZSRR, Treblinkę iNSDAP. Tam też nie było żadnego Boga i wszystko się kręciło jak w dobrze naoliwionej maszynie. Najważniejsza jest partia, reszta to statystyka. Jesteście tylko motłochem jak za czasów kapłanów RA, wiara jest dla elity. Motłoch jest masą mięsa do wykonywania prostych prac. Tylko elita zawsze wiedziała o co tu chodzi, a motłoch wykonywał ich polecenia. Dlatego komuniści stawiali na ateizm samemu będąc głęboko wierzącymi. Nawet Jaruzelski i Kiszczak okazali się katoami. Oni wiedzieli coś więcej.
Jaaasne!! Krąży plotka, że ponoć nawet sam Darwin na łożu śmierci wziął do ręki Biblię, kartkował ją i mówił na głos: "Ja z tą całą teorią ewolucji to się grubo myliłem i teraz oddaje swoją duszę w ręce Boga".
Co do Jaruzelskiego to jego rzekome nawrócenie było opisywane tylko przez jednego księdza co się rzekomo Jaruzelski mu wyspowiadał. Żadnych dowodów na to nie mamy, nie ma żadnych nagranych wypowiedzi czy zapisków Jaruzelskiego. na ten temat. Dziwne, co nie?? A klecha co wymyślił tą bajkę to jak to klecha... zależało mu aby skłamać o rzekomym nawróceniu Jaruzelskiego. szkoda tylko, że zainteresowany już się nie może wypowiedzieć i zdementować.
Równie dobrze ja teraz mogę oznajmić, że byłem w Watykanie przed śmiercią JP2 . I JP2 mi się zwierzył, że tak naprawdę to nie wierzył w żaden kościół i Boga.
Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
skarpetę w klapkach Kubota,
Cudze chwalicie....
Nic dziwnego, że się poddajesz skoro te wasze wszystkie religijne argumenty można obalić pstryknięciem palca.
Pierdolicie o Francji... a idź na zakazaną dzielnicę wieczorem jakie się znajdują w praktycznie każdym Polskim mieście..... wpierdol masz niemal gwarantowany.
Jesteś typowym socjalistycznym zjebem.
Dla twojej informacji jestem agnostykiem więc w chuju mam twoje ateistyczne teorie komuchu, ale jestem zdania że skoro ktoś ma potrzebe wiary to należy to uszanować.
Z tą koreą północną zrobileś z siebie tylko głupka.
Nie wiem gdzie ty mieszkasz ale ja pochodzę ze śląska i to co ty pierdolisz o Polsce to chyba informacje sprzed 35 lat. Podaj mi te zakazane dzielnice, jestem bardzo ciekawy tych groźnych miesc w polskich miastach.
Kurwa skąd tacy ludzie w pokomunistycznej Polsce jeszcze się biorą, to powinien być ostatni kraj myślący o komuniźmie jak o czymś pozytywnym.
Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !
Pokażą uchodźców na granicy
[ Dodano: 2024-07-28, 09:10 ]
Francja pokazała, że nie jest gotowa na zorganizowanie tak wielkiego wydarzenia jak Igrzyska Olimpijskie.
Francja jest zdegenerowanym,kończącym swoje wieki świetności-państwem! Nic już tego nie zatrzyma!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów