Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !
Nadal to i tak by było lepsze od tego co tu widzieliśmy...
Łuo ja pierdole ale podałeś przykład. Poddaje się.
korea północna doskonale sobie radzi? no ja pierdole! ci ateiści mają obowiązek wierzyć w klan Kimów
[ Dodano: 2024-07-28, 10:44 ]
Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !
nie olimpiada, tyljo igrzyska olmpijskie to po pierwsze, po drugie długo nam taka impreza nie będzie groziła, a po trzecie co złego jest w kaszubach, górach, czy grunwaldzie? mamy bogatą historię, którą można światu opowiedzieć w ciekawy sposób, zwróć uwagę jak wyglądały ceremonie w innych krajach i ta ostatnia? grecy i chińczycy chwalili się swoją historią, a żabojady czym się pochwalili? nie znanym na cały świat napoleonem, nie regionami związanymi z np. produkcji znanych na cały świat win, pochwalili się natomiast całą zgraają chorych psychicznie ludzi, którzy od teraz są wizytówką "wspaniałej, potężnej francji".
Ahh. Kwiki prawicowców....miód na uszy
Mam w dupie jak elity reprezentują swoja Francje. Wkurwil bym sie jak by takie pośmiewisko zrobili z Polski bo u nas ta degeneracja ma poparcie na 6% a nie jak u żabojadów.
Ktoś kiedyś w Poznaniu napisał na jednym murze bardzo mądre zdanie, a brzmiało ono: 'UCZUCIA RELIGIJNE MOŻNA OBRAZIĆ TYLKO U IDIOTY"
Pozdrawiam
Tak was bolą dupy, że Francuzi posadzili paru dziwolągów za stołem? Ja pierdolę... Idźcie się wyżalić Ojcu Dyrektorowi z Torunia, on was zrozumie.
No to był już szczyt szczytów jak dla mnie kurwa. Jakby cos takiego odjebali do allaha to juz by dawno byli poćwiartowani.
O TYM SAMYM POMYŚLAŁEM
[ Dodano: 2024-07-28, 14:13 ]
Ja nie, mogę Polacy to naprawdę pojebany naród. Przejmujecie się rzeczami na które nikt normalny na świecie nie zwraca uwagi. Jak już ktoś wierzy w niepokalane poczęcie, zmartwychwstania i inne bzdety to tylko i wyłącznie jego sprawa (tak jak homoseksualizm). Drugi mój argument, mówicie, że jak ktoś zrobiłby coś takiego z islamem to w ogóle wojna itp. Kurwa z kim Wy się porównujecie? Z najbardziej zacofanymi, tępymi i niewykształconymi ludźmi chodzącymi po tej planecie. Chcecie powiedzieć, że też jesteście takimi kretynami? Z tego co widzę równacie do przeciętnego kozojebcy. Poza tym autor obrazu którego widzicie karykaturę "Ostatnia wieczerza" czyli Leonardo da Vinci TEŻ BYŁ GEJEM!!!!! pozdro i polecam maść na ból dupy. Może zacznijcie żyć własnym życiem, będziecie szczęśliwsi.
Ktoś kiedyś w Poznaniu napisał na jednym murze bardzo mądre zdanie, a brzmiało ono: 'UCZUCIA RELIGIJNE MOŻNA OBRAZIĆ TYLKO U IDIOTY"
Pozdrawiam
TY JESTEŚ DEBIL
tu nie chodzi o to że obrazili jezuska tylko o to że miało być że wszystkie religie kultury itp są równe a obrazaili katolików, gdyby obrazili w podobny sposób muzułmanów to by te wszystkie stadiony były w płomieniach a organizatorzy rozstrzelani przez bojówki islamskie
francja to kolejny stan umysłu jak rosja
Ja nie, mogę Polacy to naprawdę pojebany naród. Przejmujecie się rzeczami na które nikt normalny na świecie nie zwraca uwagi. Jak już ktoś wierzy w niepokalane poczęcie, zmartwychwstania i inne bzdety to tylko i wyłącznie jego sprawa (tak jak homoseksualizm). Drugi mój argument, mówicie, że jak ktoś zrobiłby coś takiego z islamem to w ogóle wojna itp. Kurwa z kim Wy się porównujecie? Z najbardziej zacofanymi, tępymi i niewykształconymi ludźmi chodzącymi po tej planecie. Chcecie powiedzieć, że też jesteście takimi kretynami? Z tego co widzę równacie do przeciętnego kozojebcy. Poza tym autor obrazu którego widzicie karykaturę "Ostatnia wieczerza" czyli Leonardo da Vinci TEŻ BYŁ GEJEM!!!!! pozdro i polecam maść na ból dupy. Może zacznijcie żyć własnym życiem, będziecie szczęśliwsi.
Pozdrawiam
co ty kurwa pierdolisz. nie chodzi o religię, chodzi o promowanie zjebania umysłowego. sugerowanie że leonadro był gejem bo otaczał się facetami, to tak samo jak sugerowanie że jesteś gejem bo gadasz ciągle o gejozie. a nawet jeżeli był, w żadnych jego zapiskach nie ma promowania zjebania umysłowego. problemem nie jest to że lubisz przyjmować w dupę, tylko promowanie tego i sugerowanie że wszyscy powinni zaakceptować twoje zjebanie i jeszcze ci klaskać.
nikogo nie interesuje to że lubisz w dupę, dlatego przestań się tym chwalić i normalizować to jakby to było coś zupełnie normalnego. nie jest normalne, bo gdyby bycie gejem było normalne to nasz gatunek przestałby istnieć. normalny jest hetero, więc przyjmuj po ciuchu w domowym zaciszu kolegów, nie rozgłaszając tego, bo każdy w chuju twoje życie osobiste ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów