📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później słyszymy o przypadku rozwalanej ściany z oknem i wzywanie dźwigu, żeby wynieść 400 kilogramowego noworodka wieloryba...

@Szajbus - Hah, myślałam, że masz na myśli zawał. Tez racja - jeden zawał by chyba jej nie wystarczył. xD

VANKIERAS napisał/a:
pasztet nalezy trzymać w lodówce ;p
Jedyna lodówka, która by pomieściła taki pasztet to Syberia.

Obrzydza mnie to, kiedy widzę grubych ludzi którzy coś wp🤬lają. Od razu przechodzi mi ochota na jedzenie i na długi czas wystarczy mi szklanka wody. Dlatego tak trudno jest mi jeść poza domem, bo teraz gdziekolwiek człowiek się ruszy zaraz znajdzie się jakaś gruba świna która oczywiście musi coś wp🤬lać, a jakże. Bo to niezdrowo nie jeść przez dłuższy czas

Towdi napisał/a:
Wygrywa ten kto pierwszy da radę fapnąć na poniższym filmiku.
Mógłby ktoś przetłumaczyć na język polski?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie