📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:59

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ona mruzy oczy bo ma taka mase, czy dodatkowo ma zespol downa?

Całe szczęście nie jest to kolejny filmik pokazujący, że Amerykanie to tłuste "tempaki".
P.S.
Nie ośmielił bym się wystartować w konkurencji. Są tu lepsi eksperci
P.S.
Nie ośmielił bym się wystartować w konkurencji. Są tu lepsi eksperci

dobra udało się
Żartowałem... po odpaleniu zachciało mi się rzygać...

Żartowałem... po odpaleniu zachciało mi się rzygać...
1:35 Prawie się rozpłakała jak jej nadzienie z oreo spadło na podlogę... i to nie dlatego, że już go by nie zjadła bo jest brudne, tylko dlatego że nie może podnieść
p.s. Kill the fuckin dragon!

p.s. Kill the fuckin dragon!

K🤬a śmiechłem jak robiła trening nadgarstka przed włożeniem zamoczeniem oreo do szklanki.
J🤬a sportsmenka
J🤬a sportsmenka

W 1:30 środek ciastka spadł jej na ziemię, grubas już nie jest w stanie tego podnieść
W 2:45 nie dałem rady...
W 2:45 nie dałem rady...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie