📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ona w końcu wp🤬liła to OREO ?? Bo nie wytrzymałem do końca

mnie na rzygi zbiera jak ona zamyka gębę i przy otwarciu jest taki pyknięcie.

4:04 w tym momencie udało mi się dojść. Wymagało to maksymalnego skupienia i niesłychanej precyzji. Okno było tylko na ok 3 sek, podczas którego byłem w stanie powstrzymać odruchy wymiotne trwające przez resztę filmiku.
Pomyślałem, że sprawdzę co tam słychać w Internecie z rana i już się przez was wk🤬iam.
Przed chwilą z banku wracałem. Szła tak spasiona baba że dostałem odruchu wymiotnego. Niższa ode mnie o dwie głowy (ja mam 185cm ^^). W łapie to miała ze 100cm. Nogi ze 150. Jak słoń k🤬a. I na karku miała jakąś skorupę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie