Jak już załapałeś się na igrzyska to zrób wszystko by cię zapamiętali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Pisz kurwa mać, że od 1:30.
Nie każdy uważa Olimpiadę za coś dobrego. Ja ją uważam, za Himalaje sportowej hipokryzji i mam wyjebane w całości. Dziękuję.
A tak poza tym to nie ma co oglądać. Nic się nie stało, bolid wyleciał parę metrów za materac, a reszta to pierdolona telewizyjna relacja z Olimpiady.
Spokojnie Andrzeju, nie denerwuj się.
Letnie igrzyska to jeszcze coś ciekawego, ale zimowe to serio 150 sposobów na jebane ślizganie się
Kurwa jak można nie lubić igrzysk Biathlon, narciarstwo alpejskie, hokej czy skoki coś pięknego jako człowiek który śmiga na biegówkach i kilka razy wystąpił w zawodach biegów na nartach jestem zakochany w io zimowych, z piłką nożną to chuj ale zimowych mi nie szkalujcie nerdy nieuprawiające żadnego sportu.
@up przecież zrzędzenie to nasz sport narodowy zaraz po piłce nożnej.
Voodoo69 napisał/a:
Kurwa jak można nie lubić igrzysk Biathlon, narciarstwo alpejskie, hokej czy skoki coś pięknego jako człowiek który śmiga na biegówkach i kilka razy wystąpił w zawodach biegów na nartach jestem zakochany w io zimowych, z piłką nożną to chuj ale zimowych mi nie szkalujcie nerdy nieuprawiające żadnego sportu.
Tak, piękne. Dlatego właśnie wróciłem po całym dniu z nartami na nogach. Sporty są od tego żeby je uprawiać, a nie oglądać!!
Ileż to ja razy słyszę coś w stylu "wpadaj, dziś jest mecz tego z tym". Owszem, mogę wpaść ale nie ze zgrzewką piwa, tylko z piłką i nie po to by rozwalić się na kanapie tylko byś poszedł ze mną pograć. "Co? Pograć w piłkę? Eeee. Może innym razem". Kurwa, no bez jaj! Ja rozumeim, jak 70 letni staruszek siedzi i ogląda bo nic innego mu nie pozostało, ale jak młodzi ludzie siedzą z oczami wlepionymi w telewizora oglądając sport zamiast go sami uprawiać, to jest to po prostu Ż A Ł O S N E !
Dla marudzących o braku podania czasu akcji podaję że goście na początku chcieli przycwaniaczyć i zamiast pchać w czterech boba postanowili pchać w trzech co miało im zmniejszyć czas wsiadania. Jak widać nie udało się, jeden z nich ledwo się zmieścił a to dopiero początek kłopotów. Kulminacja to zepsuty hamulec i wypadnięcie poza drogę do wyhamowania.
@rebeliant ciekawe na co byś wykorzystał te niby zmarnowane 1:30?
@rebeliant ciekawe na co byś wykorzystał te niby zmarnowane 1:30?
Wiedzieli że tak kiepsko im poszło że postanowili jechać od razu do domu
Tu jeden koleżka się obraził na pozostałych i postanowił pojechać sam Akcja od 0:25
How can I help You... Bob?
@Rebeliant_ZPF wiesz co jest gorszego od Igrzysk (olimpiada to okres 4 lat pomiędzy, ale inteligencji i wiedzy się po sadolach nie spodziewam)?
Gorsza jest łatwowierność i łykanie wszystkiego co pojawi się w internecie.
To zdarzenie nie miało miejsca na Igrzyskach - nie dość, że nie ma emblematów, wszędzie są reklamy czego na Igrzyskach być nie może, to jeszcze po wejściu na YT w opisie jest co to za materiał.
Ale spoko, wierz we wszystko dalej tak jak robisz to do tej pory. Głąbami łatwiej manipulować.
Gorsza jest łatwowierność i łykanie wszystkiego co pojawi się w internecie.
To zdarzenie nie miało miejsca na Igrzyskach - nie dość, że nie ma emblematów, wszędzie są reklamy czego na Igrzyskach być nie może, to jeszcze po wejściu na YT w opisie jest co to za materiał.
Ale spoko, wierz we wszystko dalej tak jak robisz to do tej pory. Głąbami łatwiej manipulować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów