Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@upup
Zrobili - mordowali twoich rodaków. I to nie są ludzie. Ludzie takich rzeczy nie robią.
Ja też ich nienawidzę, nie wstydzę się tego, mam ku temu powody osobiste i ideologiczne. Szwab zawsze będzie wrogiem.
Jesteś głupi, Ci dzisiejsi Niemcy nie mieli możliwości dotknąć nawet twojego rodaka bo albo ich nie było na świecie albo dopiero w pieluchach siedzieli. Dla mnie będziesz zawsze marnym polaczkiem który potrafi psioczyć na inne narody.
Reszta rzadu juz tak histerycznie boi sie latac
Przykro mi ale to Niemcy wysłali nam swojego rodaka na premiera i są właścicielami największych stacji telewizyjnych w Polsce które promują ten rząd który rozwala nasz kraj powolną i sadystyczną śmiercią. Niemcy wcale się nie zmienili tylko zmienili metody na sprytniejsze i bardziej dyplomatyczne.
niesamowite a teraz pokaz dowody podpisy nagrania fakty na to albo wypierdalaj
kurwa czemu ja tak nienawidze szwabów niby mi nie nie zrobili i niby to juz inny ludzie ale jak widze te mordy i slysze ten ich zjebany jezyk to mnie normalnie w gardle sciska. Wiem post podszyty jawna nienawiścia i chuj
prawidłowa reakcja bo to gówno i syf konkretny a nienawiścią bym tego nie nazwał raczej "uczynkiem społecznym na rzecz dalszego pokolenia" ^^
Widze ze z Poslki tylko pani Radwanska przyleciala.
Reszta rzadu juz tak histerycznie boi sie latac
Radwańskie mieszkają w londynie, oglądnij MTV Cribs to się dowiesz, jaką mają fajną posiadłość
Więc podjechały sobie pewnie którymś z porszaków.
Oj polaczki, ale wy macie wyprane mózgi Podsycana, irracjonalna nienawiść to domena ludu tego kraju.
ojjj musisz mieć siano w głowie skoro tak wszystkim ufasz weź dorośnij bo szkoda takich debili jak ty oglądać ...
Jesteś głupi, Ci dzisiejsi Niemcy nie mieli możliwości dotknąć nawet twojego rodaka bo albo ich nie było na świecie albo dopiero w pieluchach siedzieli. Dla mnie będziesz zawsze marnym polaczkiem który potrafi psioczyć na inne narody.
Ohohohoohoh, kolejny obronca tak niewinnego kraju, jakim sa niemcy. Tak bardzo ich kochasz? Wcale nie zdziwie sie, jezeli na imie masz Wolfgang, Heinrich, Hans albo Otto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów