(no i zaraz wysyp sadolowych pudzianów co by to oni nie zrobili)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niekoniecznie. Ja akurat grzecznie oddałbym mu te kilka stów. Będąć starszym gościem bez przygotowania nie ryzykowałbym szarpaniny z desperowanym gościem z nożem. Monitoring jest. Bańki nie gwiznął. Kilkadziesiąt tysięcy dni życia nie warte kilkuset dolców.
Daj że pokój. Baba, do tego z nożem z Ikei, który odłożyła. Podniósłbym szybko nóż i powiedział: bierz ten worek i spadaj.
Wbrew pozorom to lepsza reakcja i mniej ryzykowna, niż bierność, bo mogła go dziabnąć za sejf i za "I can't do it" ....a namyślała się zauważ.
Niekoniecznie. Ja akurat grzecznie oddałbym mu te kilka stów. Będąć starszym gościem bez przygotowania nie ryzykowałbym szarpaniny z desperowanym gościem z nożem. Monitoring jest. Bańki nie gwiznął. Kilkadziesiąt tysięcy dni życia nie warte kilkuset dolców.
Będąc starszym kolesiem to już raczej nie zostałoby Ci kilkadziesiąt tysięcy dni życia.
Obliczenia:
- człowiek starszy to załóżmy 55-60 letni
- kilkadziesiąt tysięcy to minimum 20tys
- rok ma 365 dni
Wynik 20000/365 = prawie 55 lat
Czyli taki człowiek musiałby żyć minimum 110lat co oczywiście jest możliwe ale bardzo mało prawdopodobne.
Będąc starszym kolesiem to już raczej nie zostałoby Ci kilkadziesiąt tysięcy dni życia.
Obliczenia:
- człowiek starszy to załóżmy 55-60 letni
- kilkadziesiąt tysięcy to minimum 20tys
- rok ma 365 dni
Wynik 20000/365 = prawie 55 lat
Czyli taki człowiek musiałby żyć minimum 110lat co oczywiście jest możliwe ale bardzo mało prawdopodobne.
Łał. Musiałeś być bardzo popularny i lubiany w szkole.
pff, to nie jest mało prawdopodobne w przypadku warszawiaków, bo tu w warszawie to nawet 140 lat dożywają i jeszcze kamienicę sprzedają co by praprawnuki kasę miały
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów