Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaczyna się
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja
Ruskie trolle, gdzie jesteście?!
Masz żryj
Zaczyna się
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja
Zapomniałeś o jednym! O dwóch w sumie! Ukraińcy zajmą Polskę wschodnią i zjedzą wszystkiego-dogi w Żabce!
Zaczyna się
Szon daj już spokój.
Nie zesraj się banderowcu. Według statystyk to właśnie upadlińcy popełniaja najwiecej przestępstw wśrod przyjezdnych i jest to także spora część ogółu przestępstw( wtym najcięższych).
Swoim pierdoleniem o ruskich trollach tego niezmienisz pajacu.
Kurwa popełniają bo statystycznie jest ich więcej niż cyganow szy Gruzinów. Ile 3 mln? Statystyka to dziwka nie oszukasz jej. Np. 11 na 10 wyborców konfy to krypto pedały i ułomy.
Nie zesraj się banderowcu. Według statystyk to właśnie upadlińcy popełniaja najwiecej przestępstw wśrod przyjezdnych i jest to także spora część ogółu przestępstw( wtym najcięższych).
Swoim pierdoleniem o ruskich trollach tego niezmienisz pajacu.
rusku naucz sie czytac statystyki... ukraincy popelniaja najwiecej przestępstw bo jest ich kurwa najwiecej
rusku naucz sie czytac statystyki... ukraincy popelniaja najwiecej przestępstw bo jest ich kurwa najwiecej
A niepowinno być tu kurwa żadnego!
No to widzę jedną prostą metodę: deportować wszystkich ukrów za jakiekolwiek, najmniejsze nawet umyślne wykroczenie - przestępczość wśród cudzoziemców drastycznie spadnie. Normalnych nie tykać - znam takich, choć to niestety garstka. I jeszcze jedno: szalenie bawi mnie wojna ukrzo - ukrza, gdzie ci, którzy jako najbardziej ogarnięci wyjeżdżali do Polski te 10 lat temu teraz mają pretensje do bydła, które się zjechało, że psują im opinię. I jednocześnie ich trochę rozumiem: akcja "wspuść każdego ukra na dowód biometryczny i róbta co chceta", była największą pomyłką polskiej państwowości od czasu wymyślenia liberum veto. No może porównywalna jeszcze z zaufaniem Anglikom i Francuzom w latach 30 i 40 ubiegłego wieku.
Teraz jest ogólnopolski spisek policjantów, żeby wszystkie przestępstwa upaincow przypisywać gruzinom:D
Niektórzy na tym forum są ewidentnie mężami "madek" z facebooka.
Za niedługo okażde się że Brewik był ukraincem, matka małej Madzi z sosnowca była ukrainską dziwką a Trynkiewicz naprawde pochodził z Odessy Hahahaha:D
Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
Taki wzrost jest już od dobrych 8 lat, już wtedy policja mówiła że większość przestępstw (przynajmniej w Warszawie) to właśnie sprawka gruzinow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów