Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
Następna pizda z kamerą
Dokładnie, to niedobra jest takie nagrywać.
Mądrzejsze jest nie wspomnieć o tym, bo to wcale nie jest to dobre, wcale nie jest to dobre.
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja
Ruskie trolle, gdzie jesteście?!
Zaczyna się
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja
Nie zesraj się banderowcu. Według statystyk to właśnie upadlińcy popełniaja najwiecej przestępstw wśrod przyjezdnych i jest to także spora część ogółu przestępstw( wtym najcięższych).
Swoim pierdoleniem o ruskich trollach tego niezmienisz pajacu.
Zaczyna się
Z takim podejściem zrobisz karierę na froncie walki o kraj, który nie powinien istnieć, bo u jego zarania stoją zbrodniarze i psychopaci, a którego "obywatele" mają na ten "kraj" wyjebane. Chociaż czekaj ... pewnie jesteś jednym z tych tchórzliwych śmieci w wieku poborowym, co stamtąd spierdolili za łapówkę, a teraz strugają cwaniaczków w Polsce. Kończy wam się to. Tu już większość oczka przetarła i widzi, że wy się śmiecie niczym od tych drugich kacapów nie różnicie.
Zaczyna się
No Putin Ciebie dobrze wyszkolił, siej dalej zamęt
Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
U mnie na osiedlu obrobili dwa mieszkania na jednej klatce za jednym zamachem.
Oczywiście podobno Gruzini, skąd Bagiety to wiedzą od razu po przyjeździe - nie wiem.
Obrobili jakoś przed 12 jak wszyscy byli w robocie.
Wleźli przez balkony do obu mieszkań, wybili szybę kamieniem, jak się przed tym zabezpieczyć - nie wiem.
Za miastem do znajomych do domku się włamali jak ci pojechali na weekend, próbowali sejf wyrwać, rozwalili pół ściany - wina spadła też na Gruzinów xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów