18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 7:27
🔥 Gimbus w autobusie - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lokaszus70 2024-12-09, 16:30 3
Man down
Zgłoś
~Velture 2024-12-09, 16:31 98
Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.

Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
Zgłoś
Dżepetto 2024-12-09, 16:31 6
Następna pizda z kamerą
Zgłoś
kefir123pl 2024-12-09, 16:33 4
zaczyna się
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-09, 16:40 32
Dżepetto napisał/a:

Następna pizda z kamerą

Dokładnie, to niedobra jest takie nagrywać.
Mądrzejsze jest nie wspomnieć o tym, bo to wcale nie jest to dobre, wcale nie jest to dobre.
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-09, 16:40 17
Zaczyna się

Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero

Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja

Ruskie trolle, gdzie jesteście?!

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
popiol 2024-12-09, 16:54 46
jeśli dziabniety też "gruzin" to pies ich jebał
Zgłoś
pochminick 2024-12-09, 16:56 2
Wy - moi przedmówcy = już chlejecie?
Przecież tego bełkotu większości z was nie da się zrozumieć.
Zgłoś
SeJano 2024-12-09, 17:04 4
Dżepetto napisał/a:

Następna pizda z kamerą

A co miał ratownika wyjebać za krawężnik i krzyczeć, że zna się lepiej?
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-09, 17:05 45
Driver19cm napisał/a:

Zaczyna się
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja

Nie zesraj się banderowcu. Według statystyk to właśnie upadlińcy popełniaja najwiecej przestępstw wśrod przyjezdnych i jest to także spora część ogółu przestępstw( wtym najcięższych).
Swoim pierdoleniem o ruskich trollach tego niezmienisz pajacu.
Zgłoś
Pablohasan85 2024-12-09, 17:14 10
Gruzini to znani nożownicy. Z resztą ci co do nas przyjechali to umówmy się nie jest to kwiat ich młodzieży. Mam mniejsze obawy przed pakistanem czy nepalczykiem którego nejabałbym glutem z nosa niż przed gruzinem z nożem.
Zgłoś
nikt1982 2024-12-09, 17:20 27
Driver19cm napisał/a:

Zaczyna się

Z takim podejściem zrobisz karierę na froncie walki o kraj, który nie powinien istnieć, bo u jego zarania stoją zbrodniarze i psychopaci, a którego "obywatele" mają na ten "kraj" wyjebane. Chociaż czekaj ... pewnie jesteś jednym z tych tchórzliwych śmieci w wieku poborowym, co stamtąd spierdolili za łapówkę, a teraz strugają cwaniaczków w Polsce. Kończy wam się to. Tu już większość oczka przetarła i widzi, że wy się śmiecie niczym od tych drugich kacapów nie różnicie.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-09, 17:23 5
Driver19cm napisał/a:

Zaczyna się

No Putin Ciebie dobrze wyszkolił, siej dalej zamęt
Zgłoś
xdrt 2024-12-09, 17:27 11
Velture napisał/a:

Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.

U mnie na osiedlu obrobili dwa mieszkania na jednej klatce za jednym zamachem.
Oczywiście podobno Gruzini, skąd Bagiety to wiedzą od razu po przyjeździe - nie wiem.
Obrobili jakoś przed 12 jak wszyscy byli w robocie.
Wleźli przez balkony do obu mieszkań, wybili szybę kamieniem, jak się przed tym zabezpieczyć - nie wiem.

Za miastem do znajomych do domku się włamali jak ci pojechali na weekend, próbowali sejf wyrwać, rozwalili pół ściany - wina spadła też na Gruzinów xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem