18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mosze_Borcuch 2024-12-09, 20:06 9
Na pewno Gruzin, tylko dopiero później okaże się, że Kałmanawardze to tak na prawdę Widlarczuk.

Zgłoś
dominik666 2024-12-09, 20:08 3
Velture napisał/a:

Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.

Sprawca jest Gruzinem. A tak na marginesie zacytuję mojego kumpla z Ukrainy który też jest na sadolu:

"Jak żebrałeś na protezę to ci kurwa nie śmierdziały przelewy z ukraińskimi nazwiskami? Żebyś się na schodach wyjebał kutasiarzu"

Koniec cytatu.

Niczego innego nie spodziewam się po portalu którego właścicielem jest rusek.
Zgłoś
aawwss 2024-12-09, 20:11
Cala tacholota z e wschodu to dzicz i na chuj sie nadaje,.Bwdzie to samo co z Ciapatymi w Europie Zachodniej.
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-09, 20:21 4
Velture napisał/a:

Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?

Czy tylko ja zauważyłem zwiększony wysyp ruskich śmieci w komentarzach, od czasu niczym nie sprowokowanej agresji czerwonoarmistów na niezawisłe demokratyczne państwo?
Niby Polak, a po banie okazuje się, że ha-tfu kolejna ruska kurwa.
Zgłoś
Arashi91 2024-12-09, 20:24 5
Velture napisał/a:

Gruzini też szaleją bo akurat tak wypadło, że masowo wsadzani na początku XXI wieku teraz wychodzą z więzień bo im się kończą 20-letnie wyroki. Więc cała ta mafia, która robiła syf w latach 90 i była skazywana i zamykana w pierwszych latach XXI wieku wychodzi na wolność. Trochę ludzi i biznesów znowu zginie zanim zjebane polskie sądy ich wsadzą na kolejne lata. Zatem szykuje nam się pierdolnik level Francja tylko z Ukrami i Gruzinami w roli głównej.

[ Dodano: 2024-12-09, 20:25 ]
Geraldinio napisał/a:

Czy tylko ja zauważyłem zwiększony wysyp ruskich śmieci w komentarzach, od czasu niczym nie sprowokowanej agresji czerwonoarmistów na niezawisłe demokratyczne państwo?
Niby Polak, a po banie okazuje się, że ha-tfu kolejna ruska kurwa.

Ziomuś Twoje horyzonty są tak wąskie, że nawet kutas chinola się w nich nie zmieści. Przy okazji czy ta ruska kurwa jest teraz z Tobą w pokoju?
Zgłoś
turbonekro 2024-12-09, 20:32
Przynajmniej śmiecie się same wybijają.
Zgłoś
DmNQ 2024-12-09, 20:40 1
Robią już co chcą . Strach wyjśc wieczorem z dziewczyną do klubu czy gdziekolwiek żeby kosy nie dostać od Ukraińca albo Gruzina. Gdzie jesteście Sebiksy którzy tak krzyczeliście , że żaden obcokrajowiec nie będzie pluł wam w twarz i będą spierdalać tak szybko jak tu weszli ? XD Pora sie obudzić SEBIXY OBROŃCY POLSKI
Zgłoś
CrookerS 2024-12-09, 20:52 2
Velture napisał/a:

Dokladnie, upaincy z glebokiej upainy maja bliskie rysy ryja co gruzini, i na nich zrzucaja a pozniej jak ktos wierci dziure wychodzi ze ua
Zgłoś
Bmwf10520 2024-12-09, 21:01 4
Velture napisał/a:

Ty i 32 inne osoby.
A poważnie to Gruzinów najebalo do nas w kurwę a to typy z większym pierdolcem niż Czeczeni.
Cały ten Kaukaz to chyba testosteron piją wiadrami że im jebie na te kozie dekle

[ Dodano: 2024-12-09, 21:03 ]
CrookerS napisał/a:

Dokladnie, upaincy z glebokiej upainy maja bliskie rysy ryja co gruzini, i na nich zrzucaja a pozniej jak ktos wierci dziure wychodzi ze ua

No raczej kacapy,ukry się niczym nie różnią od nas,Ormianie,Huculi i te mołdawskie oberwańcy to ciemne jak cyganie i Kaukaz.
Zgłoś
Hanneman... 2024-12-09, 21:08
W moim mieście takie rzeczy,niesamowite.
Zgłoś
Heret666 2024-12-09, 21:45 1
3/4 gruziniow to osoby co się wychowały za czasów wojny, ba najczęściej to najebani Polacy szukają problemu wiem z autopsji bo mam braci gruziniów, faktem jest że jak ich wkurwisz to noże idą w ruch ale to musisz już coś odjebać grubego by po niego siegli
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-09, 21:58 3
Driver19cm napisał/a:

Zaczyna się
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja
Ruskie trolle, gdzie jesteście?!

Tu, na Sadolu ich pełno. Chociaż do większości bardziej pasuje "pożyteczni idioci" bo nawet nie zdają sobie sprawy, że trolują dla Rosji.

[ Dodano: 2024-12-09, 22:04 ]
Velture napisał/a:

Kiedy ostatnio tak się okazało?

A Gruzinów jest teraz w Polsce jest zajebania. Jeszcze dwa-trzy lata temu na Uberze wozili mnie sami Ukraińcy, a teraz chyba co drugi to Gruzin.

[ Dodano: 2024-12-09, 22:07 ]
Judasz z IKEI napisał/a:

Nie zesraj się banderowcu. Według statystyk to właśnie upadlińcy popełniaja najwiecej przestępstw wśrod przyjezdnych i jest to także spora część ogółu przestępstw( wtym najcięższych).

To chyba nie dziwne, skoro jest ich najwięcej? A co to za liczba "spora część ogółu"?

[ Dodano: 2024-12-09, 22:09 ]
DmNQ napisał/a:

Gdzie jesteście Sebiksy którzy tak krzyczeliście , że żaden obcokrajowiec nie będzie pluł wam w twarz i będą spierdalać tak szybko jak tu weszli ? XD Pora sie obudzić SEBIXY OBROŃCY POLSKI

No tu przecież są. Każdy walczy w internecie, aż telefonik się grzeje.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-09, 22:14 6
dominik666 napisał/a:

prawca jest Gruzinem. A tak na marginesie zacytuję mojego kumpla z Ukrainy który też jest na sadolu:

"Jak żebrałeś na protezę to ci kurwa nie śmierdziały przelewy z ukraińskimi nazwiskami? Żebyś się na schodach wyjebał kutasiarzu"

Koniec cytatu.

A teraz idź do tego swojego kolegi i opierdol , jak to masz w zwyczaju mu pałę bandeszmato !
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-09, 22:36 1
dominik666 napisał/a:

Nieaktualne masz informacje
Zgłoś
~Velture 2024-12-10, 0:36 6
dominik666 napisał/a:

Sprawca jest Gruzinem. A tak na marginesie zacytuję mojego kumpla z Ukrainy który też jest na sadolu:
Koniec cytatu.

Powiedz swojemu chłopakowi żeby podał potwierdzenie wpłaty to mu co do grosza oddam bo się nim brzydzę.
A jak mieszka w moim kraju to możesz mu powiedzieć aby wypierdalał na front.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem