Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
Sprawca jest Gruzinem. A tak na marginesie zacytuję mojego kumpla z Ukrainy który też jest na sadolu:
"Jak żebrałeś na protezę to ci kurwa nie śmierdziały przelewy z ukraińskimi nazwiskami? Żebyś się na schodach wyjebał kutasiarzu"
Koniec cytatu.
Niczego innego nie spodziewam się po portalu którego właścicielem jest rusek.
Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Czy tylko ja zauważyłem zwiększony wysyp ruskich śmieci w komentarzach, od czasu niczym nie sprowokowanej agresji czerwonoarmistów na niezawisłe demokratyczne państwo?
Niby Polak, a po banie okazuje się, że ha-tfu kolejna ruska kurwa.
Gruzini też szaleją bo akurat tak wypadło, że masowo wsadzani na początku XXI wieku teraz wychodzą z więzień bo im się kończą 20-letnie wyroki. Więc cała ta mafia, która robiła syf w latach 90 i była skazywana i zamykana w pierwszych latach XXI wieku wychodzi na wolność. Trochę ludzi i biznesów znowu zginie zanim zjebane polskie sądy ich wsadzą na kolejne lata. Zatem szykuje nam się pierdolnik level Francja tylko z Ukrami i Gruzinami w roli głównej.
[ Dodano: 2024-12-09, 20:25 ]
Czy tylko ja zauważyłem zwiększony wysyp ruskich śmieci w komentarzach, od czasu niczym nie sprowokowanej agresji czerwonoarmistów na niezawisłe demokratyczne państwo?
Niby Polak, a po banie okazuje się, że ha-tfu kolejna ruska kurwa.
Ziomuś Twoje horyzonty są tak wąskie, że nawet kutas chinola się w nich nie zmieści. Przy okazji czy ta ruska kurwa jest teraz z Tobą w pokoju?
Dokladnie, upaincy z glebokiej upainy maja bliskie rysy ryja co gruzini, i na nich zrzucaja a pozniej jak ktos wierci dziure wychodzi ze ua
Ty i 32 inne osoby.
A poważnie to Gruzinów najebalo do nas w kurwę a to typy z większym pierdolcem niż Czeczeni.
Cały ten Kaukaz to chyba testosteron piją wiadrami że im jebie na te kozie dekle
[ Dodano: 2024-12-09, 21:03 ]
Dokladnie, upaincy z glebokiej upainy maja bliskie rysy ryja co gruzini, i na nich zrzucaja a pozniej jak ktos wierci dziure wychodzi ze ua
No raczej kacapy,ukry się niczym nie różnią od nas,Ormianie,Huculi i te mołdawskie oberwańcy to ciemne jak cyganie i Kaukaz.
Zaczyna się
Ukraińcy zjedzą nasze dzieci, wykupią papier toaletowy z biedronek, zanieczyszcza wode w Odrze, wypija cała coca colę zero
Koniecznie muszą zadziałać ruskie trolle! Oni, wybrancy putlera, obroncy ruskiego miru, nam pomoga. Tylko w nich nadzieja
Ruskie trolle, gdzie jesteście?!
Tu, na Sadolu ich pełno. Chociaż do większości bardziej pasuje "pożyteczni idioci" bo nawet nie zdają sobie sprawy, że trolują dla Rosji.
[ Dodano: 2024-12-09, 22:04 ]
Kiedy ostatnio tak się okazało?
A Gruzinów jest teraz w Polsce jest zajebania. Jeszcze dwa-trzy lata temu na Uberze wozili mnie sami Ukraińcy, a teraz chyba co drugi to Gruzin.
[ Dodano: 2024-12-09, 22:07 ]
Nie zesraj się banderowcu. Według statystyk to właśnie upadlińcy popełniaja najwiecej przestępstw wśrod przyjezdnych i jest to także spora część ogółu przestępstw( wtym najcięższych).
To chyba nie dziwne, skoro jest ich najwięcej? A co to za liczba "spora część ogółu"?
[ Dodano: 2024-12-09, 22:09 ]
Gdzie jesteście Sebiksy którzy tak krzyczeliście , że żaden obcokrajowiec nie będzie pluł wam w twarz i będą spierdalać tak szybko jak tu weszli ? XD Pora sie obudzić SEBIXY OBROŃCY POLSKI
No tu przecież są. Każdy walczy w internecie, aż telefonik się grzeje.
prawca jest Gruzinem. A tak na marginesie zacytuję mojego kumpla z Ukrainy który też jest na sadolu:
"Jak żebrałeś na protezę to ci kurwa nie śmierdziały przelewy z ukraińskimi nazwiskami? Żebyś się na schodach wyjebał kutasiarzu"
Koniec cytatu.
A teraz idź do tego swojego kolegi i opierdol , jak to masz w zwyczaju mu pałę bandeszmato !
Nieaktualne masz informacje
Sprawca jest Gruzinem. A tak na marginesie zacytuję mojego kumpla z Ukrainy który też jest na sadolu:
Koniec cytatu.
Powiedz swojemu chłopakowi żeby podał potwierdzenie wpłaty to mu co do grosza oddam bo się nim brzydzę.
A jak mieszka w moim kraju to możesz mu powiedzieć aby wypierdalał na front.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów