Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba ci się coś popierdoliło
natemat.pl/46913,dymitr-gluszczenko-tworca-kwejk-pl-opowiada-o-kwejku-...
Dymitr Głuszczenko rusek z polskim obywatelstwem był do niedawna właścicielem tego portalu i dalej jest właścicielem Jeb z dzidy, kwejka i jeszcze kilku.
"Nie boisz się, że będziesz człowiekiem jednego biznesu?
Nie. Wiesz co, ja mam już dużą dywersyfikację mojego biznesu. Po pierwsze jest tzw. Polska Grupa Humoru, czyli Kwejk, Jebzdzidy, Hoty, Sadistic. Jestem też wspólnikiem serwisu Elohell.net, który ma bardzo porządne statystyki i dodatkowo jest to ruch głównie z USA. Mamy dwie aplikacje mobilne, odpalamy kolejne. Są też dwa sklepy i jakieś pomniejsze biznesy, poza tym inwestuję też sporo pieniędzy na giełdzie. Więc jeżeli o mnie chodzi do wewnętrznie czuję się naprawdę dobrze. Oczywiście, że Kwejk to nadal numer jeden, ale nawet gdyby się nagle zawalił to bym sobie poradził. Przez te kilkanaście miesięcy udało zebrać mi się sporo doświadczenia i znajomości."
Dymitr Głuszczenko rusek z polskim obywatelstwem był do niedawna właścicielem tego portalu i dalej jest właścicielem Jeb z dzidy, kwejka i jeszcze kilku.
"Nie boisz się, że będziesz człowiekiem jednego biznesu?
Nie. Wiesz co, ja mam już dużą dywersyfikację mojego biznesu. Po pierwsze jest tzw. Polska Grupa Humoru, czyli Kwejk, Jebzdzidy, Hoty, Sadistic. Jestem też wspólnikiem serwisu Elohell.net, który ma bardzo porządne statystyki i dodatkowo jest to ruch głównie z USA. Mamy dwie aplikacje mobilne, odpalamy kolejne. Są też dwa sklepy i jakieś pomniejsze biznesy, poza tym inwestuję też sporo pieniędzy na giełdzie. Więc jeżeli o mnie chodzi do wewnętrznie czuję się naprawdę dobrze. Oczywiście, że Kwejk to nadal numer jeden, ale nawet gdyby się nagle zawalił to bym sobie poradził. Przez te kilkanaście miesięcy udało zebrać mi się sporo doświadczenia i znajomości."
Niczego innego nie spodziewam się po portalu którego właścicielem jest rusek.
BYŁ a nie jest więc to duża różnica bo portal wrócił na szczęście w ręce założyciela. Wiec co ma twoje biadolenie do rzeczy?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
Gruzini to bardzo chjowa nacja, oni swoje konflikty rozwiązują z nożem w dłoni. Pracuje z 7 nacjami od przed ukraińskiej wojny jeszcze i zdążyłem poznać tych wariatów. Pierwsza fala ukrów i reszty była w większości ok(przynajmniej takie wrażenie stwarzali ). Teraz co się dzieje z tym niewdzięcznym cwaniackim, chamskim rozczeniowym ścierwem dosłownie to jest dramat
No to ciekawe, bo na łebka popełniają akurat najmniej (nie licząc Wysp Marshalla itp skąd nie miał kto się wykazać). I nie jest to zaskakujące bo według danych rządowych 83% ukraińców w Polsce to kobiety i dzieci.
No chyba że weźmiesz bezwzględną liczbę, bo nawet mały procent z dużej liczby ludzi dużo wychodzi. Tyle że według tej logiki to polaczków powinniśmy z kraju wyrzucać, bo nas jest 40 milionów — to i przestępstw dużo.
Velture, zauważyłam że masz okresy kiedy mówisz z sensem, i okresy kiedy ci zupełnie odpierdala.
Zaś gadanie o wsparciu finansowym inaczej brzmi kiedy nie masz ani ✓ ani +S+ z lewej strony wypowiedzi.
Polacy i ukraińcy to słowianie, kacapy zaś nie.
Jeśli chodzi o ormian (w miarę porządni ludzie), to masz źródła z których wynika że stanowią izolowaną rasę.
Jak zwykle muszę przypomnieć że pojęcie rasy jest delikatne, i przeważająca większość cech bierze się z kultury nie genów. Oczywiście jest pomiędzy nimi silna korelacja — kulturę (lub w przypadku kacapów jej brak) bierze się od rodziców, sąsiadów, nauczycieli. I pamiętajcie że to pojęcie statystyczne.
Właśnie zastanowiłem się nad tym, jak głupim i ślepym trzeba być, żeby twierdzić, że 83% tej swołoczy to kobiety i dzieci. Przejdź się, bardzo proszę, do najbliższej fabryki w Twojej okolicy, popatrz, posłuchaj i wyciągnij wnioski. No i inna sprawa: Ty naprawdę wierzysz, że w tym kurwidołku, dawniej nazywanym ZSRR po 70 latach prania mózgu i mieszania się, oni się od siebie czymś różnią? Normalni to ostali się chyba tylko Bałtowie.
[ Dodano: 2024-12-10, 16:51 ]
Czy tylko ja zauważyłem zwiększony wysyp ruskich śmieci w komentarzach, od czasu niczym nie sprowokowanej agresji czerwonoarmistów na niezawisłe demokratyczne państwo?
Niby Polak, a po banie okazuje się, że ha-tfu kolejna ruska kurwa.
Z tym "demokratycznym" to się zapędziłeś, bo jak ten zjeb Janukowycz uczciwie wygrał wybory, to go banda nacjo - ukrzych zjebów obaliła, także tego ...
Kurwa popełniają bo statystycznie jest ich więcej niż cyganow szy Gruzinów. Ile 3 mln? Statystyka to dziwka nie oszukasz jej. Np. 11 na 10 wyborców konfy to krypto pedały i ułomy.
Tobie to można tylko zaproponować podróż życia za południowo - wschodnią granicę, do ojczyzny, kraju bronić. Tchórzliwy szczurku.
Czy tylko ja zauważyłem zwiększoną przestępszczość wśród "gruzinów" od fali upadliny prawie 3 lata temu?
Co 2ga akcja to "gruzini" a nie nasi HA-TFU "bracia" upadlińcy.
Dopiero po kilku miesiącach okazuje się, że jednak nie gruzin.
Natomiast ja zauważyłem,że od tych 3lat Polacy już nic nie robią. Zero przestępczości,stali się takim idealnym i nieskazitelnym narodem 😂 Teraz co się nie wydarzy to już pieprzenie,że Ukrainiec xd Zjebane łby macie od tej telewizji
Tobie to można tylko zaproponować podróż życia za południowo - wschodnią granicę, do ojczyzny, kraju bronić. Tchórzliwy szczurku.
Chłopczyku ja ci proponuje iść stąd. Czyli jesteś Konfo-faszystowskim zjebem? Bo konfederacja to współczesny faszyzm i zacofanie mentalne.
Chłopczyku ja ci proponuje iść stąd. Czyli jesteś Konfo-faszystowskim zjebem? Bo konfederacja to współczesny faszyzm i zacofanie mentalne.
Ty mi nic nie proponuj, nie jesteś u siebie. O ile sympatykiem konfy nie jestem, bo to idioci, o tyle Ty, kretynie, intelektem nie dorastasz im do pięt. Kręcą się u mnie po okolicy menele zbierający puszki, którzy mają większe pojęcie o świecie i zdecydowanie bardziej realistyczne do niego podejście, niż Ty. Z daleka śmierdzi od Ciebie kolejną spierdoliną z upadliny, o ilorazie inteligencji na poziomie temperatury pokojowej, co dała dyla za łapówki i z kompletnie nieuzasadnionym poczuciem wyższości poucza Polaków co mają myśleć i robić w swoim własnym kraju. Wy, swołoczy, nic sensownego ze swoim krajem nie potrafiliście zrobić przez 30 lat, a teraz tu zjeżdżacie się, stado pasożytó jebanych i jeszcze będziecie wszystkich wokół pouczać? Jak już pisałem gdzieś wyżej: kończy się wam. Wahadełko zapierdala w drugą stronę, ludzie przetarli oczy i są coraz bardziej wkurwieni, jak ich politycy "braćmi i siostrami" wydymali. Wiesz, gardzę takimi jak Ty, wzbudzasz we mnie odrazę, ba, jestem przekonany, że jest to odraza obiektywnie uzasadniona tym co w moim kraju ostatnimi czasy się odpierdala.
Ty mi nic nie proponuj, nie jesteś u siebie. O ile sympatykiem konfy nie jestem, bo to idioci, o tyle Ty, kretynie, intelektem nie dorastasz im do pięt. Kręcą się u mnie po okolicy menele zbierający puszki, którzy mają większe pojęcie o świecie i zdecydowanie bardziej realistyczne do niego podejście, niż Ty. Z daleka śmierdzi od Ciebie kolejną spierdoliną z upadliny, o ilorazie inteligencji na poziomie temperatury pokojowej, co dała dyla za łapówki i z kompletnie nieuzasadnionym poczuciem wyższości poucza Polaków co mają myśleć i robić w swoim własnym kraju. Wy, swołoczy, nic sensownego ze swoim krajem nie potrafiliście zrobić przez 30 lat, a teraz tu zjeżdżacie się, stado pasożytó jebanych i jeszcze będziecie wszystkich wokół pouczać? Jak już pisałem gdzieś wyżej: kończy się wam. Wahadełko zapierdala w drugą stronę, ludzie przetarli oczy i są coraz bardziej wkurwieni, jak ich politycy "braćmi i siostrami" wydymali. Wiesz, gardzę takimi jak Ty, wzbudzasz we mnie odrazę, ba, jestem przekonany, że jest to odraza obiektywnie uzasadniona tym co w moim kraju ostatnimi czasy się odpierdala.
Chłopczyku, kto ci to pomagał pisać? Czemu wy Ukraińcy na siłę się Polakami robicie i na swój kraj plujecie? Byłem na tym portalu jak u ciebie w Ukrainie internet mieli tylko przedstawiciele partii.
Chłopczyku, kto ci to pomagał pisać? Czemu wy Ukraińcy na siłę się Polakami robicie i na swój kraj plujecie? Byłem na tym portalu jak u ciebie w Ukrainie internet mieli tylko przedstawiciele partii.
Urodziłem się, tłuku, w tym kraju, w moim mieście, które nie jest ani za duże, ani za małe. Całkiem sporo lat temu. Wychowywałem się w nim na przełomie PRL-u i lat 90 - tych, to jest w czasach, w których strząsaliśmy z siebie resztki tego Twojego pierdolonego myślenia o rzekomo "bratnich" narodach i tym podobnych bzdur., a w których to Ty bałbyś się wyjść z domu. Zaczęto nas nauczać, czym tak właściwie był Katyń, Jałta i tym podobne. Tego, czym był Wołyń i co robiły ukry w trakcie Powstania Warszawskiego, w obozach koncentracyjnych i na ziemiach okupowanych pod sztandarem Waffen SS także. Potem poszedłem na studia do większego miasta. Tam uczono nas tego jeszcze bardziej szczegółowo, bo miałem między innymi zajęcia z historii z człowiekiem, który uświadomienie nam tego, co się wtedy odpierdalało, postawił sobie za misję. Miałem okazję zapoznać się z oficjalnymi dokumentami, zdjęciami, relacjami świadków. Do tej pory znam nieliczne osoby, które przeżyły to jako dzieci. Nie było to przyjemne. Dziś mainstreamowe media i idioci Twojego pokroju, starają się przekonać mnie, że upadlińcy to moi, ha-tfu!, bracia. Nie pierdol mi tu bardzo proszę górnolotnych kawałków o chłopczykach, bo jeśli jesteś Polakiem, to wszyscy ci ludzie którzy przeżyli tamto piekło powinni idiocie Twojego pokroju napluć w twarz, bo pochwalasz potencjalne preludium do powtórki z rozrywki. A i tak cuchniesz mi bardziej upadlińcem. który spierdolił z kraju i się teraz wymądrza, jak to nie powinno być w Polsce. Leje na takich jak Ty. Parafrazując tłumaczenie klasyka: "Twój stary był chomikiem, a Twoja stara śmierdziała mysimi odchodami. Pierdzę ogólnie w Twoim kierunku i wyciskam na Ciebie wągry".
Urodziłem się, tłuku, w tym kraju, w moim mieście, które nie jest ani za duże, ani za małe. Całkiem sporo lat temu. Wychowywałem się w nim na przełomie PRL-u i lat 90 - tych, to jest w czasach, w których strząsaliśmy z siebie resztki tego Twojego pierdolonego myślenia o rzekomo "bratnich" narodach i tym podobnych bzdur., a w których to Ty bałbyś się wyjść z domu. Zaczęto nas nauczać, czym tak właściwie był Katyń, Jałta i tym podobne. Tego, czym był Wołyń i co robiły ukry w trakcie Powstania Warszawskiego, w obozach koncentracyjnych i na ziemiach okupowanych pod sztandarem Waffen SS także. Potem poszedłem na studia do większego miasta. Tam uczono nas tego jeszcze bardziej szczegółowo, bo miałem między innymi zajęcia z historii z człowiekiem, który uświadomienie nam tego, co się wtedy odpierdalało, postawił sobie za misję. Miałem okazję zapoznać się z oficjalnymi dokumentami, zdjęciami, relacjami świadków. Do tej pory znam nieliczne osoby, które przeżyły to jako dzieci. Nie było to przyjemne. Dziś mainstreamowe media i idioci Twojego pokroju, starają się przekonać mnie, że upadlińcy to moi, ha-tfu!, bracia. Nie pierdol mi tu bardzo proszę górnolotnych kawałków o chłopczykach, bo jeśli jesteś Polakiem, to wszyscy ci ludzie którzy przeżyli tamto piekło powinni idiocie Twojego pokroju napluć w twarz, bo pochwalasz potencjalne preludium do powtórki z rozrywki. A i tak cuchniesz mi bardziej upadlińcem. który spierdolił z kraju i się teraz wymądrza, jak to nie powinno być w Polsce. Leje na takich jak Ty. Parafrazując tłumaczenie klasyka: "Twój stary był chomikiem, a Twoja stara śmierdziała mysimi odchodami. Pierdzę ogólnie w Twoim kierunku i wyciskam na Ciebie wągry".
Nie czytam tego bo zalatuję ułomną patologa chłopczyku a do tego chuj mnie obchodzi wywód krypto ukra i co mają twoje wysrywy do tematu. Wiesz ile zjesz i jesteś prosty. Może nie prostak ale prosty. Możesz parafrazować coś innego? (To akurat przypadkiem przeczytałem) i na swoich rodziców wyciskać wągry? Hhhah
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów