Cincinatti. 3 osoby zabite, parę rannych. Tylko tyle, bo zacięła mu sie broń. Policja zjawiła się już po 4 minutach i uśpiła kundla.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brawa dla policji. Podejrzanych etnicznie należy prewencyjnie odstrzeliwać tak jak psy ze wścieklizną.
Cywilizowany kraj. 4 minuty i po problemie. I nie żaden z funkcjinariuszy nie będzie miał sprawy o to, że odstrzelił tego debila.
CNN News: Grupa rasistowskich białych heteroseksualnych policjantów zastrzeliła niemogącego się odnaleźć w zachodnim społeczeństwie biednego muzułmanina.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
miał jeden w komorze... a na filmach zawsze nmówią jeden strzał, jeden trup... napastnik był jeden, to po co mu więcej
miał jeden w komorze... a na filmach zawsze nmówią jeden strzał, jeden trup... napastnik był jeden, to po co mu więcej
Przynajmniej pasożytniczych biurw trochę mniej. Prawie każdy urzędas i pracownik biurowy w firmie prywatnej to pasożyt.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Te body kamery są świetne. Nasi stróże też mają mieć....
To dopiero będą filmy...
To dopiero będą filmy...
Ciekawa operacja balem sie ze ta policjantka co nagrywa obleje sprawdzian... Nie marze ecale o takiej ŻONIE ;D
pianista napisał/a:
Śmierć na rękach mają ci, którzy sprowadzili ten syf do kraju.
Przecież im o to właśnie chodziło.
no i po sprawie a np. w Irlandii nie ma nawet policji tylko jest "garda" która ma uprawnienia podobne do naszej straży wiejskiej, no i oczywiście mają jedynie paralizatory.Mają oczywiście jakieś tam gdzieś ekipy z prawdziwymi spluwani, ale na pewno nie na każdym kroku, więc zanim by tacy przyjechali to koleś by zdążył kilka magazynków opróżnić i zwiać.Nie przepadam za uesa, ale to mi się podoba że każdy glina ma przy sobie gnata, pierwszy lepszy pyk zrobi i ludzie mogą spokojnie wracać za swoje biureczka.
Hranipex napisał/a:
Te body kamery są świetne. Nasi stróże też mają mieć....
To dopiero będą filmy...
powiem ci jakie to będą filmy:
(park miejski w jakimkolwiek mieście)
-Dobry wieczór aspirant lendzielski i aspirant bułka,panowie czy wiecie panowie że spożywanie alkoholu w miejscu publicznym to wykroczenie?no i dlaczego to panowie robią?nie można się w domu napić?Dowody osobiste poproszę od panów.
-proszę.(glina wypisuje bloczek)
-W imię ustawy o wychowaniu w trzeźwości nakładam na pana mandat w wysokości 100 zł za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym.
-ale panie władzo musi być ten mandat?
-takie są przepisy.tu rodziny z wózkami chodzą(godzina 1:30 w nocy)
opowiedziałbym niejedną jeszcze historię ale szkoda klawiatury.
takie byłyby to filmy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów