Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mówi się, że to szczury przeżyją wojne atomową... a polacy jeszcze uprzątną cały ten syf i biznes na tym zrobią.
o polakach w UK podobno nasi odbierają to jako rasizm
Chłostałbym kutasem (specjalnie bym nie mył przez tydzień) po ryjach zjebów, którzy niewłaściwie używają słowa "rasizm".
Anglik jest biały (jeszcze) i Polak jest biały, więc jaki do chuja budynia rasizm?
Chłostałbym kutasem (specjalnie bym nie mył przez tydzień) po ryjach zjebów, którzy niewłaściwie używają słowa "rasizm".
Anglik jest biały (jeszcze) i Polak jest biały, więc jaki do chuja budynia rasizm?
Mnie tam takie żarty nie obrażają, nawet się pośmiać idzie, ale abstrahując od tego, to Angole powinni okazywać naszemu narodowi przynajmniej jakiś szacunek. Bo gdyby nie Polacy to teraz zamiast słowa "welcome" by mieli słowo "wilkommen".
Tak, to tylko i wyłącznie dzięki polskim dywizjonom w UK (które między rokiem 1940 a 1945 zestrzeliły łącznie ok. 750 maszyn Luftwaffe czyli mniej więcej tyle samo, ile łącznie samolotów alianckich zestrzeliło pięciu najlepszych pilotów Luftwaffe w czasie II WŚ) Anglicy mogą mówić teraz po angielsku, a nie po niemiecku. Wcale nie dzięki własnemu ogromnemu wysiłkowi, determinacji i cwanej logistyce, wcale nie dzięki pomocy USA czy Kanady, ale właśnie dzięki polskim pilotom, bez których mielibyśmy dziś globalną 1000-letnią Rzeszę. Tak właśnie było.
@BongMan
Tak, to tylko i wyłącznie dzięki polskim dywizjonom w UK (które między rokiem 1940 a 1945 zestrzeliły łącznie ok. 750 maszyn Luftwaffe czyli mniej więcej tyle samo, ile łącznie samolotów alianckich zestrzeliło pięciu najlepszych pilotów Luftwaffe w czasie II WŚ) Anglicy mogą mówić teraz po angielsku, a nie po niemiecku. Wcale nie dzięki własnemu ogromnemu wysiłkowi, determinacji i cwanej logistyce, wcale nie dzięki pomocy USA czy Kanady, ale właśnie dzięki polskim pilotom, bez których mielibyśmy dziś globalną 1000-letnią Rzeszę. Tak właśnie było.
Już nie pierdol. Były polskie dywizjony 302 i 303, nasi piloci bohatersko walczyli i przyczynili się do zwycięstwa ale tylko PRZYCZYNILI. Rozumiem, że jesteś dumny z tych faktów historycznych, ja też ale nie stawiaj sprawy na ostrzu noża, że to tylko dzięki Polakom bo odnoszę wrażenie, że poniosły cię emocje jak małe dziecko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów