Materiał niegodny Sadistic. Wypad.
prawy gorny rog masz taki X.
ewentualnie lekko na lewo od X masz "wyloguj"
polecam
prawy gorny rog masz taki X.
ewentualnie lekko na lewo od X masz "wyloguj"
polecam
Zamiast przyjąć krytykę odpierdalasz pseudo inteligentne sugestie.
Ale idąc za twoimi sugestiami.....to powinen być jeszcze przycisk „wypierdalac z gownem”.
Zamiast przyjąć krytykę odpierdalasz pseudo inteligentne sugestie.
Ale idąc za twoimi sugestiami.....to powinen być jeszcze przycisk „wypierdalac z gownem”.
mnie twoja krytyka nie dotyka bo ani to moj post ani mnie twoje zdanie nie obchodzi.
nie podoba ci sie wiec nie dajesz piwa. proste jak sranie.
a do tego co sie populacji podoba juz sie powinienes przyzwyczaic chociazby na wyborach albo poprostu tutaj,
to ze powinien byc przycisk na minus czy poprostu karmi to juz stara spiewka.
mnie twoja krytyka nie dotyka bo ani to moj post ani mnie twoje zdanie nie obchodzi.
nie podoba ci sie wiec nie dajesz piwa. proste jak sranie.
a do tego co sie populacji podoba juz sie powinienes przyzwyczaic chociazby na wyborach albo poprostu tutaj,
to ze powinien byc przycisk na minus czy poprostu karmi to juz stara spiewka.
Juz się nie spuszczaj ze swoimi wywodami, bo trochę gimbusem śmierdzisz.
Jasny komunikat - Nie wrzucaj gowna!
Tylko tyle i aż tyle, i na chuj drążyć?
NiezmanipulowanyZindoktrynowałem w ten sposób współpracowników słuchających dotychczas Eski. Początkowo mieli objawy wstrząsu anafilaktycznego, obecnie zaś jeden jest miłośnikiem koncertów klawesynowych a drugi ustawił Walc 2. Szostakowicza jako dzwonek w telefonie.
Juz się nie spuszczaj ze swoimi wywodami, bo trochę gimbusem śmierdzisz.
Jasny komunikat - Nie wrzucaj gowna!
Tylko tyle i aż tyle, i na chuj drążyć?
no ja nie wrzucam
nie drazyc tylko ci wyjasniam jak dziala selekcja materialu a w tej chwili jak to pisze post ma 132 piwa wiec wypij melise.
o alfo i omego wybacz tym sadolom ktorzy postawili piwo i ku twemu nie zadowoleniu material wyszedl z poczekalni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów