Filmik opisujący pracę operatorów oddziału specjalnego MSW FR, duża część poświęcona operowaniu tarczą balistyczną w oddziale AT.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i takie tematy lubię duże zimne piwo
Piwo dla gości!
zajebiste, mam nadzieje że autor na yt będzie sukcesywnie dodawał kolejne odcinki
trzeba mieć silną wolę żeby chodzić obwieszonemu 75kg ja to pewnie najpierw bym się zesrał a potem było by mi obojętne czy mnie zabiją
Trochę może być im nie wygodnie z tymi RKM-ami po budynku biegać, ale oni potrafią
Badluck13 napisał/a:
a\ zdjęcie z kryzysu konstytucyjnego nie nord ost
b\ wszystkie ofiary wśród zakładników wynikały z nieudzielenia właściwej pomocy przez służby medyczne (które nie wiedziały co mają robić) - chuja do tego mają operatorzy (którzy również nie wiedzieli jaki gaz został użyty)?
c\ udział oddziału wymienionego na filmie ograniczał się do wsparcia, nie brali udziału w faktycznym szturmie
a właściwie to po co ja się produkuje...
Jankesi są dobrzy, bo mają dobry i najnowszy sprzęt.
Ruscy są dobrzy bo są twardzi.
Polacy są najlepsi bo mają jedno i drugie.
Ruscy są dobrzy bo są twardzi.
Polacy są najlepsi bo mają jedno i drugie.
w koncu filmik o rosyjskich jednostkach w dobrej jakości, a nie, kurwa, VHS i muzyka jak z disco relax.
SethNecromancer napisał/a:
Badluck13 napisał/a:
Obrazek
a\ zdjęcie z kryzysu konstytucyjnego nie nord ost
b\ wszystkie ofiary wśród zakładników wynikały z nieudzielenia właściwej pomocy przez służby medyczne (które nie wiedziały co mają robić) - chuja do tego mają operatorzy (którzy również nie wiedzieli jaki gaz został użyty)?
c\ udział oddziału wymienionego na filmie ograniczał się do wsparcia, nie brali udziału w faktycznym szturmie
a właściwie to po co ja się produkuje...
Wymienię ci kilka pięknych akcji w wykonaniu różnych jednostek podległych MWD, także przy pomocy armii
1. Rozpędzanie tłumu w Tbilisi w 1989 przy pomocy saperek. 19 zabitych w tym 17 kobiet
2. 1993 obrona telewizji Ostankino. 62 zabitych przy ładowaniu bezładnymi seriami w tłum.
3. Budionnowsk ponad setka zabitych cywilów
4. Dubrowka o której wspominałeś. Słuzbom medycznym nie udzielono informacji jakiej mieszanki gazów użyto. ponad setka zabitych
5. Biesłąn. Alfa i Wympieł odbijały zakładników przy użyciu rakietowych miotaczy płomieni Szmiel Dlatego połowa szkoły poszła z dymem
Dłuuuuugo by wymieniać
Jedną akcję w której nie rozwalili połowy zakładników, to odbicie autokaru w Moskwie z koreańskimi turystami. O dziwo zginął tylko porywacz
Reasumując, w Rosji przezywa tylko ten zakładnik, który sam spierdoli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów