Ciekawostka : Autentyczny zestaw do zabijania Wampirów. Wykonany około 1800 r. XIX-wieczny zestaw do zabijania wampirów został sprzedany przez rodzinę Jimmy Pippena, co daje do myślenia, że ów jegomość Pippen albo miał nierówno pod sufitem, albo wiedział o czymś co my od dawna wiemy : Bella i Edward to historia prawdziwa i warto mieć taki zestaw gdzieś pod ręką .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ciekawostka : Autentyczny zestaw do zabijania Wampirów. Wykonany około 1800 r. XIX-wieczny zestaw do zabijania wampirów został sprzedany przez rodzinę Jimmy Pippena, co daje do myślenia, że ów jegomość Pippen albo miał nierówno pod sufitem, albo wiedział o czymś co my od dawna wiemy : Bella i Edward to historia prawdziwa i warto mieć taki zestaw gdzieś pod ręką .
Przydałby się taki zestaw w każdym domu bez dwóch zdań. Jednakże moim faworytem od jakiegoś czas jest Zombie Apocaypse Survival Kit by Gerber. do kupienia na Amazonie. Piwo za zdjęcie tak czy owak
Powodzenia w zabijaniu zoombie na krótki dystans, dziabnie cię i po tobie tak samo z wampirem i tym pistoletem czarno prochowym, przeładowywanie troche trwa więc zoombie i wampir was zapierdolą... Ale czekajcie przecież to nie istnieje więc zdychacie z starości polując na te stworzenia za pomocą tego sprzętu
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Rockface - zależy też jakie wampiry. Te z Blade'a jak kogoś ujebały to się zmieniał, te z Vampire the Masquerade tak nie miały. No a te ze zmierzchu zamiast krwi ssą fiuty.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Najlepsze są wampiry- krwawi alkoholicy z Wiedźmina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów