📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale fajna cipeczka. Niestety jestem już emerytem, nie staje mi, więc mogę tylko pomarzyć.
Janusz1 napisał/a:
Ale fajna cipeczka. Niestety jestem już emerytem, nie staje mi, więc mogę tylko pomarzyć.
Przecież dostajesz już 13-nastkę, 14-nastkę więc masz za co iść do burdelu
Sfloodzialeś Halman ostatnio.
trytodie napisał/a:
Sfloodzialeś Halman ostatnio.
poszerzyłem ofertę rozrywkową również dla niewymagających...
~DMT napisał/a:
Tak dla równowagi...
Nauki musiała pobierać u jakiegoś dindu.
@Halman
Ta z tyłu w szoku. Białe na mordzie, a kutasa nie widać.
maxkulczyk napisał/a:
Ale gowno ogladasz z tej rownowagi.
Oglądamy*
I Halman, i ja, i ty… i wielu innych na sadolu
Norweskie licealistki . charakterystyczne spodnie oznaczają ze to klasa maturalna .
No i co w związku z tym?
Ks.Stanisław napisał/a:
No i co w związku z tym?
To tzw Rus - wolno im wszystko - włącznie z alko/seks/dzikie imprezy. U mnie w mieście w zeszłym roku ktoś miał za zadanie latać nago po rondzie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów