100% kiełbasyKurwa, wina pieszych ?! Tempe chuje bez prawa jazdy, pieszy na pasach ma pierwszeństwo, dlatego największe kary są z przejściami związane. Jak ktoś nie nauczył się że przy przejściach w nocy, do tego w zimę, trzeba uważać bardziej niż w lesie na zwierzynę, to chuja się nauczył. A dalej można jęczeć na zjebane oświetlenie przejść, ignorancję pieszych co do przepisów KD i braku instynktu samozachowawczego. Jednak nie zmienia to faktu że kierowca jest winny.
Pierwszeństwo kolego to pieszy ma, ale w kolejce do grobu
Art 162 KK
"Przechodzę przez pasy więc nie muszę patrzeć czy nic we mnie nie pierdolnie, powinni mieć to na nagrobku "
Może obok należałoby wykopać grób z napisem jestem idiotą, potrąciłem ludzi, poniosłem karę śmierć za śmierć?
Po to do chuja jest prawo, żeby takie rzeczy się nie zdarzały. Chuj w dupę takim kierowcą.
PS. jedyną zaletą przeglądania sadistic jest chyba to, że człowiek patrzy, szukając takich kurew, nawet na zielonym.
...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.A po Lubickiej to się zapierdala a zwłaszcza o 4 rano, kiedy nikogo tam nie ma prawa być. Szkoda kierowcy, ma na sumieniu dwójkę debili.
Ty serio masz 40 lat? Bo brzmisz na 14. Dlaczego uważasz że ktoś nie ma prawa przechodzić przez Szosę Lubicką o 4:00? Jaki dokument prawny zabrania tego?
Paru już zapierdalało i się na szczęście owinęli wokół słupa tramwajowego zaraz na wejściu z Szosy Lubickiej w Lubicką. Szkoda że ten musiał zabić dwójkę niewinnych ludzi. Od ich wejścia na pasy aż do zdarzenia minęło sporo czasu, przejście było dobrze oświetlone ponadto prawie udało im się przejść, byli widoczni z kilkudziesięciu metrów.
Przecież widać,że piesi stoją na chodniku, przepuszczają samochód po czym przechodzą i po 5s przebywania na pasach są potrąceni. Tu o żadnym wtargnięciu nie ma mowy. Dla auta jadącego z prędkością 120km/h te 5s to 170m drogi, a sądząc po drodze hamowaniu mógł jechać nawet więcej.
Jak myślisz, Ty też byś dał się tak samo potrącić ? Śmiem wątpić.
Ps. Czasami widoczność na drogę/pasy ogranicza zakręt, jadący lub zaparkowany TIR.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów