Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
komu chuj w dupę? kierowcĄ ?? Tak kurwa nie umiem cytować bo całe to "forum" zjebane jest
Ps. Czasami widoczność na drogę/pasy ogranicza zakręt, jadący lub zaparkowany TIR.
I właśnie dlatego do kurwy nędzy nie jedzie się szybciej niż odległosć na zatrzymanie na jaką widzisz!! Inaczej jest to tak jakbyś jechał z zamkniętymi oczami na uda się albo się nie uda - jak coś będzie za zakrętem to pizdnę, a jak nic nie będzie to przejadę.
Dlatego do kurwy ciężkiej w nocy, we mgle, na krętej drodze i ogólnie w każdych warunkach ograniczających widoczność trzeba dostosować prędkość do tego co WIDZISZ i jechać tak jakby tuż za najdalszym punktem widzenia znajdowała się przeszkoda na drodze!
To nie jest tak jak się wielu debilom wydaje, że oni wejdą w zakręt 100 km/h i nie wylecą. Chuj z tego ze nie wylecą jeżeli za tym zakrętem będzie coś przed czym się nie zatrzymają mając taką prędkość.
"Chuj w dupę takim kierowcą."
komu chuj w dupę? kierowcĄ ?? Tak kurwa nie umiem cytować bo całe to "forum" zjebane jest
No właśnie o to chodzi, że nie komu, tylko KIM w tę dupę - kierowcą
pazuzu :
"Przechodzę przez pasy więc nie muszę patrzeć czy nic we mnie nie pierdolnie, powinni mieć to na nagrobku "
Może obok należałoby wykopać grób z napisem jestem idiotą, potrąciłem ludzi, poniosłem karę śmierć za śmierć?
Po to do chuja jest prawo, żeby takie rzeczy się nie zdarzały. Chuj w dupę takim kierowcą.
PS. jedyną zaletą przeglądania sadistic jest chyba to, że człowiek patrzy, szukając takich kurew, nawet na zielonym.
A co jeżeli kierowca samochodu zasłabł? Wtedy piesi weszliby pod rozpędzony i niekontrolowany samochód z własnej głupoty. Dlatego w polskim prawie jest coś takiego jak wypadek i nieumyślne spowodowanie śmierci. Kierowca powie że zasłabł i chuja mu zrobią, co najwyżej zabiorą prawko i rodzina będzie mogła go pozwać cywilnie o odszkodowanie. Sąd wyceni ich życie na 10tyś od osoby i tyle. Brak uprawnień i 20tysięczna kara. Za zabójstwo 2 osób. Dziękuję, dobranoc.
trzeba dostosować prędkość do tego co WIDZISZ i jechać tak jakby tuż za najdalszym punktem widzenia znajdowała się przeszkoda na drodze!
OK, trudno się z tym nie zgodzić.
Pozwolę sobie tylko na pewne uogólnienie: skoro ja jako kierowca mam jechać z takim "zapasem" bezpieczeństwa to niech piesi wchodzą na pasy tak czujni i zwarci jakbym chciał ich rozjechać.
Przystajesz na taki kompromis ?
samochód służy do jak najszybszego przemieszczania się"
Janusz Korwin-Mikke.
ciekawe ilu pajaców wzięło do siebie jego slowa
A co jeżeli kierowca samochodu zasłabł? Wtedy piesi weszliby pod rozpędzony i niekontrolowany samochód z własnej głupoty. Dlatego w polskim prawie jest coś takiego jak wypadek i nieumyślne spowodowanie śmierci. Kierowca powie że zasłabł i chuja mu zrobią, co najwyżej zabiorą prawko i rodzina będzie mogła go pozwać cywilnie o odszkodowanie. Sąd wyceni ich życie na 10tyś od osoby i tyle. Brak uprawnień i 20tysięczna kara. Za zabójstwo 2 osób. Dziękuję, dobranoc.
Sąd powoła biegłego lekarza medycyny sądowej który ustali że kierowca był zdrowy i po prostu zapierdalał bo miał wysrane na prawo i życie ludzkie. Sąd zapozna się z opinią ustali że kierowca jest winny umyślnego przekroczenia prędkości i z przekroczeniem prędkości na pasach zabił dwie osoby w związku z tym dopierdoli mu kilkanaście lat bezwzględnego więzienia. Był już taki cwaniaczek który zabił 3 osoby po pijanemu na pasach i udawał przed sądem że zasłabł bo ma cukrzycę nikt tego nie kupił stary. O ile pamiętam dostał 15 lat.
Poza tym twoja teoria nie trzyma się kupy dupy bo nawet jeśli sąd uniewinni go od zarzutu nieumyślnego potrącenia pieszych to takie przekroczenie prędkości jest nie do wytłumaczenia wciąż będzie winny zabicia dwóch osób.
Zgodnie z orzeczeniami polskich sądów potrącenie pieszego w warunkach przekroczenia prędkości oznacza zawsze winę kierowcy bez względu na to co by pieszy nie odjebał
A co jeżeli kierowca samochodu zasłabł?
Jesteś dziwką? Pytam bo zwyczajnie pierdolisz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów