📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przechodzę przez pasy więc nie muszę patrzeć czy nic we mnie nie pierdolnie, powinni mieć to na nagrobku
Ten taksiarz spierdolił czy nie widział?
A tego chuja co za nim jechał to bym posadził z pedałami w jednej celi. Widział i spierdolił.
@up
wina pieszych ewidentna, ale samochód sobie też za szybko popierdalał jak na zbliżanie się do skrzyżowania z wyjątkowo dobrze oznakowanym przejściem dla pieszych. Pieszym chuj w dupę już nie pomoże, ale kierowcy napewno.
wina pieszych ewidentna, ale samochód sobie też za szybko popierdalał jak na zbliżanie się do skrzyżowania z wyjątkowo dobrze oznakowanym przejściem dla pieszych. Pieszym chuj w dupę już nie pomoże, ale kierowcy napewno.
Ale musiał nieźle zapierdalać jak typa wyjebało jakieś 20-30 metrów.
Mieć nagrany film na telefonie i nagrywać drugim, żeby z niego wrzucić do neta
Kurwa, wina pieszych ?! Tempe chuje bez prawa jazdy, pieszy na pasach ma pierwszeństwo, dlatego największe kary są z przejściami związane. Jak ktoś nie nauczył się że przy przejściach w nocy, do tego w zimę, trzeba uważać bardziej niż w lesie na zwierzynę, to chuja się nauczył. A dalej można jęczeć na zjebane oświetlenie przejść, ignorancję pieszych co do przepisów KD i braku instynktu samozachowawczego. Jednak nie zmienia to faktu że kierowca jest winny.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Dinaeel napisał/a:
Jednak nie zmienia to faktu że kierowca jest winny.
Wina winą, ale życia im to nie wróci. Zdrowego rozsądku i ostrożności nigdy za wiele, warto się rozejrzeć nawet przechodząc na zielonym.
Wina pieszych? Przecież oni zdążyli przejść 3/4 przejścia a on zapierdalał ze 100-120 km/h. Oddajcie prawko.
Kierujący pojazdem zbliżający się do miejsca oznaczonego znakiem D-6, D-6a albo D-6b jest obowiązany zmniejszyć prędkość tak, aby nie narazić na niebezpieczeństwo pieszych lub rowerzystów znajdujących się w tych miejscach lub na nie wchodzących lub wjeżdżających.
donkapusta napisał/a:
Ten taksiarz spierdolił czy nie widział?
Kaczorowy napisał/a:
A tego chuja co za nim jechał to bym posadził z pedałami w jednej celi. Widział i spierdolił.
To on przypierdolił że niby jego wina może jeszcze?
Już myślałem że usłyszę Technotronic - Pump Up The Jam, ale to nie to
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów