📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To był mały skok dla człowieka, ale ogromna reklama dla Red Bulla.
up
Ale i tak brawa dla Red Bulla bo gdyby coś nie wyszło to nie dość, że nie mieliby się czym chwalić to jeszcze by sobie zrobili zajebistą antyreklamę (zdjęcie roztrzaskanego o ziemie gościa z pokrytym krwią i fragmentami mózgowia logo firmy na kasku czy tam kombinezonie ).
A podejrzewam, że RB sfinansował sporą cześć tego kosztownego projektu.
Ale i tak brawa dla Red Bulla bo gdyby coś nie wyszło to nie dość, że nie mieliby się czym chwalić to jeszcze by sobie zrobili zajebistą antyreklamę (zdjęcie roztrzaskanego o ziemie gościa z pokrytym krwią i fragmentami mózgowia logo firmy na kasku czy tam kombinezonie ).
A podejrzewam, że RB sfinansował sporą cześć tego kosztownego projektu.
Ciekawe co czuł jak sobie opadał z prędkością +/- 1300 km/h.
@up
Nic nie czuł, bo nie mógł nic czuć
Nic nie czuł, bo nie mógł nic czuć
Ewentualnie gdy już wpadł w ruch wirowy czuł jak jelito cienkie się w nim prostuje.
Typowa onetowska informacja...
predkosc dzwieku - ~340m/s = ~1220km/h
przy 1000 hP i 15 stopniach C. Tam na górze około 1100 km/h
38 km nazywasz malym skokiem? jebnij sie w glowe.
popielniczka88 napisał/a:
Powtarzasz się
sadistic.pl/red-bull-stratos-felix-baumgartners-epic-jump-vt144649.htm1479317
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów