📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Pewnie jakaś karyna chciała bonem turystycznym zapłacić i nie przeszło.
Typowy " kozak " chcial sie wyzyc, ale zobaczyl ze tamten lekko sie nie podda i zaczal sie chowac znow za dziewczyna jakie to sebowe
Uwielbiam takie pizdy, najpierw same prowokują a pozniej ich chłop wkracza do boju.
Brawo dla debila
lol taka akcję na lotnisku odstawić, pewnie dostanie ban na tym lotnisku i będzie latał sobie z innego miasta.
czerstwy_odbytek napisał/a:
Typowy " kozak " chcial sie wyzyc, ale zobaczyl ze tamten lekko sie nie podda i zaczal sie chowac znow za dziewczyna jakie to sebowe
toć ten sebix by cie zmiótł z planszy trzema ciosami, wycofał się pewnie dlatego, że dotarło do tego pustego łba że wakacje to on spędzi za kratami, a nie dlatego, że niby laska którą sam jedną ręką podnosi miała stanowić jakąś przeszkodę przed tamtym suchoklatesem
pytolsky napisał/a:
toć ten sebix by cie zmiótł z planszy trzema ciosami, wycofał się pewnie dlatego, że dotarło do tego pustego łba że wakacje to on spędzi za kratami, a nie dlatego, że niby laska którą sam jedną ręką podnosi miała stanowić jakąś przeszkodę przed tamtym suchoklatesem
Popchnął jak już, kobietę z zaskoczenia. Nic dziwnego, że straciła równowagę. Dziwne, że jej później za sukienkę nie trzymał dla lepszej ochrony po tym "ataku".
Jakoś tego małego Pana nie zmiótł ani trochę.
Jebane wakacje i gówniaki z ich mądrościami.
Nażreć się koksu to nie to samo co umieć się napierdalać.
Nazwisko masz w nicku. Podaję imiona wtedy Dan Bill
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów