📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
I dobrze, ja też murzyna bym się brzydził dotknąć. Krasnal inna sprawa.
Z takim wzrostem można iść do policji tylko za klauna i próbować zabijać przestępców śmiechem
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Jako, że jestem chujem to przyjebałbym mu naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza, obrazę funkcjonariusza i jak lecimy z kurwą to jeszcze usiłowanie porwania.
Oduczy się debil pajacować.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Oduczy się debil pajacować.
czy tam modem
jeden chuj
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
jest adminem i może cię dać do sucharów
czy tam modem
jeden chuj
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
@up Ani moderatorem, ani adminem. Coś go przeceniasz. Niby ma ciemniejszy nick ale na profilu brak informacji o jakichś "specjalnych mocach".
@up
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Cytat:
Informacje o Grupie
Nazwa Grupy:
~Dublerzy
Opis Grupy:
Moderatorzy z ograniczonym dostępem
Twoje członkostwo:
Jesteś członkiem tej grupy
Live is brutal and i like it.
@up też łysa i brzydka ?
Stajan napisał/a:
@up Ani moderatorem, ani adminem. Coś go przeceniasz. Niby ma ciemniejszy nick ale na profilu brak informacji o jakichś "specjalnych mocach".
Taka straż miejska tylko na sadisticu
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Czemu nie zaczęli go od razu pałować a potem zabrać na komendę i razić paralizatorem aż do skutku czyt. zejścia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów