I co zrobisz? Wyślesz im wyrazy oburzenia, co ty myślisz, że Szwedzi 25 lat temu czy Belgowie też nie mówili "a tam, po co te komentarze, kilku czarnych i arabów nic nie zmieni", a dzisiaj boją się wyjść na ulicę. Ty też będziesz się bał, po prostu teraz wydaje ci się, że jak zobaczysz coś takiego, to zrobisz porządek, ale jak napisałem - wydaje ci się.
A ja liczę na to że my Polacy mamy w sobie Rasizm który nas szczerze gryzie i nie będziemy się z tym kryli i nie damy se wyprać mózgów zachodnio europejskiej zarazie tolerancji i lewactwa. Zachód pokazał jak na tym wyszedł jak można we własnym kraju czuć się zagrożony przez jakieś karaluchy co się rozpległy, wierzę że nie zmienił się aż tak nasz charakter narodowy i nie pozwolimy se wejść na głowę we własnym kraju, chuj z politykami te kurwy patrzą tylko w swoje koryta i na poprawność polityczna i czy nie narazimy się tolerancyjnej zachodniej Europie, nie wyobrażam sobie jak społeczeństwo może nie reagować jak by jakieś ścierwo np zaczepiało nam kobiety.Trzeba pokazać że nie jesteśmy przyjaznym krajem dla szkodników i trzeba chodź by napierdalac ich na ulicach ale coś robić jako społeczeństwo żeby uświadomić gdzie są i kto tu rządzi. Tak samo sprawa się ma z Ukraińcami bo coraz więcej się panoszą na naszej ziemi
Pozabijałbym ich gdyby to mój dzieciak był
I takie charaktery są nam potrzebne
Nie ma co patrzeć czy mój czy nie . Do spodu z takimi . Inwalida w najlepszym wypadku ...
I co zrobisz? Wyślesz im wyrazy oburzenia, co ty myślisz, że Szwedzi 25 lat temu czy Belgowie też nie mówili "a tam, po co te komentarze, kilku czarnych i arabów nic nie zmieni", a dzisiaj boją się wyjść na ulicę. Ty też będziesz się bał, po prostu teraz wydaje ci się, że jak zobaczysz coś takiego, to zrobisz porządek, ale jak napisałem - wydaje ci się.
jak bardzo lewaków czarnuchów i imigrantów nienawidze, to przyznam że za te 80% głosów na PIS PO LEWICE, należy się Polakom bycie na miejscu tego dzieciaka z filmu ; )
Albo zniewieściały biały człowiek któr padł ofiara lewackiej ideologii
wyborczyni Konfederossji...
druga sprawa... ooo nie ma czarnych tym razem
nie każdy jest taką pizdą jak ty
Bardzo jesteś skromny w braniu odwetu, ja bym się pozabawiał z małpami, zanim dokonałyby ostatniego tchu.
A tam pierdolisz, my lata temu rozpierdalali bambusów w Irlandii i wcale nie byli tacy mocni w grupie. Trzech lulalo resztą wypierdalala i porzucała swoje stado w tyle ajajaj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów