📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jebane zwierzęta. W kupię siła… To w podartych spodniach to jakaś niewiasta?
LordSlizgacz napisał/a:
To w podartych spodniach to jakaś niewiasta?
Albo zniewieściały biały człowiek któr padł ofiara lewackiej ideologii
Pozabijałbym ich gdyby to mój dzieciak był
Już niedługo w Polsce. Enjoy.
Uczciwa wymiana
Szary_Jeleń napisał/a:
Już niedługo w Polsce. Enjoy.
trochę mam już dosyć tych komentarzy w stylu jak wyżej. Nie wiem, jak autorzy takich komentów, ale ja nie zamierzam czegoś takiego tolerować w swojej okolicy.
Ach Te białe nazistowskie kobiety .
rugawt napisał/a:
trochę mam już dosyć tych komentarzy w stylu jak wyżej. Nie wiem, jak autorzy takich komentów, ale ja nie zamierzam czegoś takiego tolerować w swojej okolicy.
I co zrobisz? Wyślesz im wyrazy oburzenia, co ty myślisz, że Szwedzi 25 lat temu czy Belgowie też nie mówili "a tam, po co te komentarze, kilku czarnych i arabów nic nie zmieni", a dzisiaj boją się wyjść na ulicę. Ty też będziesz się bał, po prostu teraz wydaje ci się, że jak zobaczysz coś takiego, to zrobisz porządek, ale jak napisałem - wydaje ci się.
Może zasłużyła? A serio, dziewczyny ja pobiły, ciekawe gdzie to było, USA czy GB ?
rugawt napisał/a:
planujesz rysować kredkami chodnik w ramach sprzeciwu ? czy zmienić profilowe na FB?
seeed71 napisał/a:
Może zasłużyła? A serio, dziewczyny ja pobiły, ciekawe gdzie to było, USA czy GB ?
Kobiece wiezienie w USA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów