📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebany jak wytarł dla innych i teraz pomyśleć,że na nagraniu przychodzi następny typ,który zwilża palce przed przewróceniem strony przeglądając,ruszając ustami czytając w myślach HUEHUEHUE
O skurwysyn ale szybko notuje
Gość wydaje się młody więc po chuj leci trzepać kapucyna do świerszczyków w jakimś sklepie? Nie ma komputera/komórki?
Ja pamiętam za gówniarza świerszczyki jak się kitrało albo filmy na vhs a później cd ale mówimy o czasach gdzie neta w Polsce mało kto miał a jak miał już to albo modemowy 56kb/s pozwalający na szybkie czytanie nowel erotycznych w necie a jak ktoś miał farta to net stacjonarny o prędkości 128kb/s gdzie dało się nawet oglądać jakieś zdjęcia w niskich rozdzielczościach...
No a jednak gość woli publicznie
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja pamiętam za gówniarza świerszczyki jak się kitrało albo filmy na vhs a później cd ale mówimy o czasach gdzie neta w Polsce mało kto miał a jak miał już to albo modemowy 56kb/s pozwalający na szybkie czytanie nowel erotycznych w necie a jak ktoś miał farta to net stacjonarny o prędkości 128kb/s gdzie dało się nawet oglądać jakieś zdjęcia w niskich rozdzielczościach...
Ale, że już kupuje się ze sklejonymi stronami...??
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Ale, że już kupuje się ze sklejonymi stronami...??
ja chowałem swoje "Cats", "Twój Weekend" między magazynami z grami SecretService
Naprawde te 10 zł jest warte takiej światowej kompromitacji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów