Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie chcę cię obrazić, ale to jest bardzo chujowe.
To lewoctwo z putinostwem polaczone zeby Polakow z Polakami sklocic!
Tak dobrego filmiku nie bylo na tym portalu skupiajacym smietanke debili od dawna piekne! Teraz tylko obserwowac idiotow ktorzy obnizaja srednie iq naszego kraju jak sie oburzaja.
Wstawaj! Zesrałeś się
To jest sadiatic a nie kółko wspólnej adoracji rewoskręrnych obciągaczy
Tutaj się wrzuca konkretny rozpierdol na filmach a nie jakąś chujnie z kutasówą z wrzutami z ruskich filmów bo nie miało się czego dodać z krajowego produktu
Wstawaj! Zesrałeś się
To jest sadiatic a nie kółko wspólnej adoracji rewoskręrnych obciągaczy
Tutaj się wrzuca konkretny rozpierdol na filmach a nie jakąś chujnie z kutasówą z wrzutami z ruskich filmów bo nie miało się czego dodać z krajowego produktu
Sluchaj pipo ty mi nie pisz co to za portal bo jak tu dolaczales to ja konczylem z twoja stara. Skoncz parowo podstawowke bo pieknie sie wpisujesz w ten poziom intelektuany tego portaliku. Filmiku widze ze tez nie zrozumiales bo to nie jest dla takich wrazliwych pizd ktore sobie kotwiczke narysuja na koszulce a testu gimnazjalnego z historii nie sa w stanke zdac.
Sluchaj pipo ty mi nie pisz co to za portal bo jak tu dolaczales to ja konczylem z twoja stara. Skoncz parowo podstawowke bo pieknie sie wpisujesz w ten poziom intelektuany tego portaliku. Filmiku widze ze tez nie zrozumiales bo to nie jest dla takich wrazliwych pizd ktore sobie kotwiczke narysuja na koszulce a testu gimnazjalnego z historii nie sa w stanke zdac.
Jestem tu podobnie długo jak Ty. Napisz co w tym filmiku jest ciekawego, ewentualnie jakie ma przesłanie poza politycznym(jeśli tylko takie to jest hujowy)?
To lewoctwo z putinostwem polaczone zeby Polakow z Polakami sklocic!
To nawet chujowe nie jest
I teraz wszyscy tutaj wiedzą że jesteś lewacką spierdoliną która wmawia sobie wysoki poziom intelektualny.
Ps. Moja stara nie prawadza się z chłopczylami z trzema jajkami bo penisek im się nie wykluł. Odezwij się jak już się wykluje wszyscy chętnie zobaczymy na hardzie tą stulejkę
Ps. Nie wiem czy wiesz ale w Arabii Saudyjskiej średnio tolerują homo lewaczków więc ta bandera w miniaturce to fail jak Twój poziom intelektualny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów