Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikomu,ale jak ja bym tak zrobił na plaży przez kąpielówki, to już by było że zbok,molestowanie i obraza majestatu. Dlatego ktoś powinien podejść i jej kopa zajebać w pizdę, albo.przynajmniej z laćka, jak tego kolesia u nas nad morzem.
Albo przynajmniej zaproponować dobre dymanko...
Nikomu,ale jak ja bym tak zrobił na plaży przez kąpielówki, to już by było że zbok,molestowanie i obraza majestatu. Dlatego ktoś powinien podejść i jej kopa zajebać w pizdę, albo.przynajmniej z laćka, jak tego kolesia u nas nad morzem.
I Ty znawca cipek jesteś?
Ty powinieneś jej wylizać!
Normalna kobieta, nie żadna stukilowa o niebieskich włosach feministka, się masturbuje - komu to, do kurwy, przeszkadza?
To że to kurwa miejsce publiczne. I człowiek tym się różnic od zwierząt że powinien panować nad bodźcami bo tego wymaga kultura. A nie kurwa jak krowa zesrać się tam gdzie stoi.
przestań pierdolić bzdury to tak jak my drapiemy sie po jajach. Ona po prostu drapała sie dłużej Może jakieś opławy czy kiła. Gdybym był singlem to bym podszedł i zapytał czy pójdzie ze mną do apteki bo ewidentnie ją kurwa swędziało