📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pajan napisał/a:
Chyba robaki miała.
widzę,że kolega już nie jedne z zębów wydłubywał..
wracając do tematu podałbym jej przynajmniej pomocną dłoń
Bourbonable napisał/a:
widzę,że kolega już nie jedne z zębów wydłubywał..
wracając do tematu podałbym jej przynajmniej pomocną dłoń
E tam, takich rarytasów jeszcze nie miałem.
a co do kurwy i sprawiedliwości to już po pizdzie nie można się podrapać?
Zawsze stoi.
Biedna, samotna...
Normalna kobieta, nie żadna stukilowa o niebieskich włosach feministka, się masturbuje - komu to, do kurwy, przeszkadza?
ruddie napisał/a:
Normalna kobieta, nie żadna stukilowa o niebieskich włosach feministka, się masturbuje - komu to, do kurwy, przeszkadza?
Nikomu,ale jak ja bym tak zrobił na plaży przez kąpielówki, to już by było że zbok,molestowanie i obraza majestatu. Dlatego ktoś powinien podejść i jej kopa zajebać w pizdę, albo.przynajmniej z laćka, jak tego kolesia u nas nad morzem.
to jest oblesne! nikt jej nie chce ruchac, wiec na sile szuka atencji na plazy
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Znawca_Cipek napisał/a:
Nikomu,ale jak ja bym tak zrobił na plaży przez kąpielówki, to już by było że zbok,molestowanie i obraza majestatu. Dlatego ktoś powinien podejść i jej kopa zajebać w pizdę, albo.przynajmniej z laćka, jak tego kolesia u nas nad morzem.
nie koniecznie... w postępowiej szwecji (jesli sie nie myle) koles walil konia na plazy patrzac na dziewczynke (albo kobiete) i sad stwierdzil, ze nie ma w tym nic zlego...
ps. mam nadzieje, ze brejvik wyjdzie szybko
Widać że włosi to pedały, wystarczyło podejść.... to ten temat za który nie musisz płacić
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów