Przypadek, albo w studio siedzi jakiś skaner.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Przypadek, albo w studio siedzi jakiś skaner.
Stół był upierdolony i mu z nerwów naczynka popękały w nosie!
Profesjonalista spokojnie przeprosi i wyjdzie ze studia. Pamiętam jak kiedyś, gdy TVP dało się jeszcze oglądać, prowadzący Panoramę nagle stwierdził, że przeprasza ale źle się czuje i musi zejść sprzed kamery. Zdarza się. Ktoś go zastąpił i nie było problemu. Teraz w korpo musisz pokazywać swoje oddanie, choćbyś ledwo zipał.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Trzeba przyznać że tvn sobie w kolano strzelił zwalniając Durczoka, teraz to bagno i metr mułu podobnie jak tv-pis.
Janusz_k napisał/a:
Trzeba przyznać że tvn sobie w kolano strzelił zwalniając Durczoka, teraz to bagno i metr mułu podobnie jak tv-pis.
Zgaduję że to 5G nadajnik gdzieś uruchomili.
Czasem kasuje mi komentarz i straszy zasadami bez sprecyzowania co było nie tak...
Ani za krótki , bez wulgaryzmów , bez emotek .... co jest ?...
Czasem kasuje mi komentarz i straszy zasadami bez sprecyzowania co było nie tak...
polakwrocek napisał/a:
Zgaduję że to 5G nadajnik gdzieś uruchomili.
chuj wie, też tak miewam.
Nawet Kamil Kurczok się tak nie zakoksował ze swoimi dziwkami.
suno.com/song/a1a8cf9f-5345-47cb-b30c-a8eaf299502d
suno.com/song/c42ea8d2-58c2-4aa9-833d-c223252e6a41
"Operacja specjalna" Putina to operacja wymierzona w Polskę.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
I to się nazywa profesjonalizm i szacunek do widzów. A nie taka kurwa Bieberowa odwoła koncert, jak już małolaty pod sceną czekają, bo się w paluszek skaleczył, albo miesiączki dostał.
Ja kiedyś coś robiłem innego pisałem komentarz na raty i wyjebało go,bo na tym portalu dość szybko cię samo wylogowuje wypierdalając po tym koment.Chyba to jest powodem,albo nie wiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów