📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja wiem ze to sadistic i w ogóle, ale kurwa bez przesady... zgrygałem sie.
i weź tu taką ruchaj. lol
A mnie się tak przypomniało....
Kobiety przekłuwają sobie uszy, nosy, brodawki, łechtaczki, rodzą dzieci, mają silikon we wszystkich częściach ciała, depilują sobie włosy na nogach, pod nosem, golą się pod pachami, woskują wzgórki łonowe, robią sobie lifting, tatuaże, odsysają tłuszcz, zmniejszają żołądki, usuwają sobie żebra, usuwają skórki.......I nie można ich posuwać w dupę bo to podobno boli! absurd!
Kobiety przekłuwają sobie uszy, nosy, brodawki, łechtaczki, rodzą dzieci, mają silikon we wszystkich częściach ciała, depilują sobie włosy na nogach, pod nosem, golą się pod pachami, woskują wzgórki łonowe, robią sobie lifting, tatuaże, odsysają tłuszcz, zmniejszają żołądki, usuwają sobie żebra, usuwają skórki.......I nie można ich posuwać w dupę bo to podobno boli! absurd!
usta robocze
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów