Wyluzowani kolesie
Wyluzowani kolesie
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Czemu chujowa? Nieźle płatna i się nie narobisz, dźwigania worków z cementem zero a 80% czasu spędzasz w samochodzie na dojazdach baza-rejon-wysypisko-baza
Według Ciebie zbieranie cuchnących śmieci do cuchnącej śmieciarki dzień w dzień to nie jest chujowa robota? Owszem, śmieciarze są nam potrzebni - dlatego dobrze, że populacja ludzka ma jakiś procent lekko upośledzonych zdolnych do wykonywania tego zawodu.
Według Ciebie zbieranie cuchnących śmieci do cuchnącej śmieciarki dzień w dzień to nie jest ch*jowa robota? Owszem, śmieciarze są nam potrzebni - dlatego dobrze, że populacja ludzka ma jakiś procent lekko upośledzonych zdolnych do wykonywania tego zawodu.
Kim ty kurwa jesteś pajacu że obrażasz pracujących ludzi zawód jak każdy inny lekko upośledzeni są ci którzy nie pracują tylko żerują na zasiłkach sam pewnie siedzisz na garnuszku u starych i cwaniakujesz w necie
Według Ciebie zbieranie cuchnących śmieci do cuchnącej śmieciarki dzień w dzień to nie jest chujowa robota? Owszem, śmieciarze są nam potrzebni - dlatego dobrze, że populacja ludzka ma jakiś procent lekko upośledzonych zdolnych do wykonywania tego zawodu.
A dla tych najbardziej upośledzonych to jaka praca? Gdzie cie zatrudnili? Szlachta nie pracuje
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Kim ty kurwa jesteś pajacu że obrażasz pracujących ludzi zawód jak każdy inny lekko upośledzeni są ci którzy nie pracują tylko żerują na zasiłkach sam pewnie siedzisz na garnuszku u starych i cwaniakujesz w necie
A dla tych najbardziej upośledzonych to jaka praca? Gdzie cie zatrudnili? Szlachta nie pracuje
Zabolało wieśniaki jebane, co?
W życiu trzeba się czasem postarać, a nie iść na łatwiznę i zarabiać na życie zbierając śmieci, parchy
W życiu trzeba się czasem postarać, a nie iść na łatwiznę i zarabiać na życie zbierając śmieci, parchy
Zbierając śmieci tych, którzy potrafią je wystawić przed dom, zamiast wyjebać do lasu. Grabarze to też upośledzeni ludzie? Ci którzy ubierają zmarłych, to też dla ciebie margines? Lepiej pracować i dostać za to kasę, niż żerować na jebanym socjalizmie, który prowadzi do samozagłady. Nie każdy ma predyspozycje do bycia adwokatem, czy urzędnikiem najniższego szczebla. Rolnicy zaperdalają w polach, a ty się z nich nabijasz, a bez nich chodziłbyś głodny,a bez śmieciarzy utonąłbyś w śmieciach.
W internecie możesz poszaleć. W życiu realnym jesteś pewnie taką pizdą, która nie może sobie samemu poradzić. W Polszy to kurwa taki stan umysłu większość prezentuje, że jak się nie jest adwokatem, urzędnikiem, czy nauczycielem, to z automatu jest się wieśniakiem lub nieudacznikiem. Jebał cię pies skurwysynu, że nie potrafisz uszanować czyjejś pracy.
Tylko ja myślałem, że mu zapierdoli tym karmnikiem ?
Tak
Nine, ten, never sleep again.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów