...i prawidłowa reakcja policjanta, który uniemożliwił jej dalszą jazdę w takim stanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dawno niewybolcowana przez czarną małpę i tyle.
chyba stara dobra Flakka ja tak sponiewierala szkoda że nie chciała zjeść samochodu
Psychiatryk już czeka na nowego lokatora
małpie dna walczy z dna neandertalczyka i ma zwieche systemu
Pierdolą się z nią jak Polacy na granicy. Parę gram ołowiu załatwia sprawę.
Pewnie cipka zaśluzowana chętnie bym wylizał, potem ściągnął skarpetki i wylizał serek z między paluszków, na końcu wylizać paszki i do spania z nosem wtulony między pośladki
Jestembogiem_uswiadom napisał/a:
Pewnie cipka zaśluzowana chętnie bym wylizał, potem ściągnął skarpetki i wylizał serek z między paluszków, na końcu wylizać paszki i do spania z nosem wtulony między pośladki
Ty chory pojebie
pewnie poweidzieli jej ze George Flojd umarł od przedawkowania amfetaminy po tym jak zerzarl jej cala torebke żeby policjanci go nie aresztowali za handel narkotykami
Normalne zachowanie u czarnoskórych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów