📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czy ten krawężnik mówi że on dostaje TYLKO 5000zl pensji?!!! TYLKO?
Jak można było doprowadzić do takiego stanu przecież to trwało latami!
ThunderZ napisał/a:
najgorsze co to wezwac te jebane psy
Nie widzisz ciołku że to ratownicy mają psy za ochronę podczas interwencji medycznej? By zastrzelili to gówno gdyby z nożem wyskoczyło?
Wzór negocjacji.
cichygracz napisał/a:
Czy ten krawężnik mówi że on dostaje TYLKO 5000zl pensji?!!! TYLKO?
Odkad rzadzi PIS sluzby narodowe plus praca tzwn panstwowwa duzo zyskala
U mnie w rodzinie policjant z bonusami wyciaga pod 6k, kolejna ktora pracuje w szpitalu ponad 6 na reke ( pielegniarka) - a w TVN mowia , ze zarabiaja tak malo xD
Pierdolę ja dostaję tylko 5000 pensji - o kurwa wyjebało mnie w kosmos
Opetana jak chuj ^^ wzywac pedofilow i niech wypierdala bo jak juz bylo mowione chuja widac.
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
następny przyjebaniec który by się obsrał po pachy gdyby nie wpierdolił wpisu o polityce pod filmem
następna pała, która by się obsrała po pachy jakby nie oburzyła się, że obrażają jej ruchaczy
sadol001 napisał/a:
następna pała, która by się obsrała po pachy jakby nie oburzyła się, że obrażają jej ruchaczy
Pizda tam lamusie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów