📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wypowiem się jako znawca, chuja widać!
Wrzucić jej tam granat łzawiący czy inny taki co podrażnia i po problemie sama wyjdzie, a potem w kaftan i do szpitala.
Ja pierdole, ale mamy policję. W Ameryce wjechaliby do tej szopy i byłoby tylko „tazer tazer” boom boom „shot fire, shot fire” i kamilka zostałaby wyleczona z ADHD czy co ona tam ma. A tak poza tym to jebie jakimś fejkiem, gdzie scenariusz pisał jakiś kleruchow zeby pózniej filmikiem straszyć 7 latków na lekcji religii.
winerr98 napisał/a:
To nie fejk to moje piękne rejony Szukały aż znalazły. I tak opętanie
Dowody jakieś kolega posiada?
Ja bym jej zajebał drabinę a na dole czekał z siekierą do łupania ;D
A ja kurwa obejrzałem beż dźwięku naiwnie czekając aż się coś pojawi..
@up, Do tych co mówią że to fejk. Nie jest to fejk, jest to to prawdziwa interwencja policyjna. Nie udało mi się wyciągnąć wszystkich filmików. W komentarzu macie trzeci filmik z interwencji.
facebook.com/watch/?v=1273615323365589
facebook.com/watch/?v=1273615323365589
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów