No ale w sumie interwencja ciekawa, nieludzkie dźwięki na psyche działają, budzą się instynkty spierdalania, no a wejście tam też problematyczne, bo co? Wsuniesz łeb tam w ciemność kompletną, na jakieś zagracone, wąskie schody na poddasze do absolutnie pierodolniętej kobiety która ma pod ręką pewnie cały alfabet przedmiotów którymi może Cię pierdolnąć, dźgnąć czy chuj wie co jeszcze? Sam nie wiem jak miałbym to ugryźć, ale na pewno za zły pomysł uznałbym wejście tam od tak.
Hah, na tym drugim filmiku jak zdygani, ten rudy z tyłu to blady jak ściana
No ale w sumie interwencja ciekawa, nieludzkie dźwięki na psyche działają, budzą się instynkty spierdalania, no a wejście tam też problematyczne, bo co? Wsuniesz łeb tam w ciemność kompletną, na jakieś zagracone, wąskie schody na poddasze do absolutnie pierodolniętej kobiety która ma pod ręką pewnie cały alfabet przedmiotów którymi może Cię pierdolnąć, dźgnąć czy chuj wie co jeszcze? Sam nie wiem jak miałbym to ugryźć, ale na pewno za zły pomysł uznałbym wejście tam od tak.
ale weź to wytłumacz tym napinaczom z komentarzy co wszystko wiedzą lepiej.
Moje doświadczenie (ratownik) to z wariatami nigdy nie wiadomo, raz myślałem że facet chce mnie zaatakować naostrzoną szczoteczką do zębów a on tylko chciał dać mi broń do obrony przed chyba wampirem a za innym razem całkiem spokojny chudy facet dostał takiego świra że na luzie przebił pięścią drewniane drzwi.
Po pierwsze nie wolno się spieszyć i wejście na "uraaa" może się bardzo źle skończyć bo zęby każdy wariat ma ostre - gdybym miał coś zaradzić w tej sprawie to poczekać, zmęczy się za 2h warczenia, zgłodnieje, to i wyjdzie (no i mieć gotowe coś na uspokojenie)
Pojebana akcja. Ja tam jestem za opętaniem. Rano jak będzie jasno sobie na słuchawkach odpalę bo teraz się cykam
Nie żebym się znał ale z tego co wiem "prawdziwe" opętanie jest o wiele bardziej stopniowe i stonowane, polega na powolnym traceniu kontroli nad sobą i zatracaniu własnego "ja" a takiego rodzaju silne manifestacje są ekstremum i rzadkością, do tego dochodzą odpowiednie zapachy, pleśń w domu, zwierzęta niektóre ciągną do tego miejsca - takie duperele ( no i opętanie nie odpuszcza od tak, każda próba pozbycia się wzmacnia byta)
Tutaj raczej choroba/psychoza/atak paniki/ wszystko w jednym wombo combo
Nie żebym się znał ale z tego co wiem "prawdziwe" opętanie jest o wiele bardziej stopniowe i stonowane, polega na powolnym traceniu kontroli nad sobą i zatracaniu własnego "ja" a takiego rodzaju silne manifestacje są ekstremum i rzadkością, do tego dochodzą odpowiednie zapachy, pleśń w domu, zwierzęta niektóre ciągną do tego miejsca - takie duperele ( no i opętanie nie odpuszcza od tak, każda próba pozbycia się wzmacnia byta)
Jestes jakims ksiedzem? Skad wiesz ze to co piszesz jest prawdziwe? Moze miales lub masz taki przypadek w rodzinie? Napisz cos wiecej
"Tu jesteś dzikusko, chooodź misiu - nie warcz jak świnia kurwa"
następny przyj***niec który by się obsrał po pachy gdyby nie wpie**olił wpisu o polityce pod filmem
Zrób loda Kaczyńskiemu w podzięce jak dyma Cie bez mydła
Prawdziwe opętanie? Ktoś naprawdę wierzy, że jakiś niesprecyzowany byt przejmuje ster nad ciałem i jakis inny człowiek, bo wkurwi i pogoni? XXI wiek ;p
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów