Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Opieka nad 94 latką
GeorgeHarvey1 • 2024-10-08, 16:58
00:00
-01:23
Download

Standard Dagestan.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici 2024-10-08, 19:19
J🤬 stare k🤬y!
Zgłoś
Zinou0 2024-10-08, 19:25 3
Velture napisał/a:

Mam wyj🤬e bo nie mam humoru i napiszę coś co pewnie oburzy w c🤬j wiele osób.
Jako osoba która spędziła sporo czasu w szpitalu i widziała takie osoby na żywo na oddziałach to powiem, że połowie z nich by się przydało zaj🤬 w pysk aby się k🤬a uspokoili.
Babcia na filmie wygląda na zaczepną.
Pamiętam jak na OIOM leżałem czekając na przyjęcie na oddział i cała noc taka stara k🤬a darła p🤬dę wk🤬iając ludzi na tyle, że wszyscy darli ryja aby zamknęła się bo jej ktoś wp🤬li.
Potem na oddziale też takie były co wk🤬iały wszystkich.
Może demencja, może c🤬j wie co. Mnie jak leżałem zdychając z bólu c🤬j to interesowało i kibicowałem pielęgniarkom w nocy jak słyszałem jej darcie mordy "NA JEZUSA! NA PANIENKĘ PRZENJŚWIĘTSZĄ BOŻE KOCHANY MÓJ TY POMÓZ MI" kiedy pielęgniarki starały się ją ogarnąć.
Mam pewien poziom empatii ale do c🤬ja pana w stanie w którym wtedy byłem to bym z chęcią taką k🤬ę zaj🤬 skoro i tak jest na finiszu ani nie wie co się dzieje a tylko wk🤬ia wszystkich wokół.
Teraz możecie mnie zjechać i wszystkim którym się to nie spodobało co napisałem polecam wylizanie swojej przepoconej dupy.

Polać mu ... Dużo jest takich sp🤬olin co chcą atencji albo już nie wiedzą co się dzieje.
Zgłoś
Xevik20 2024-10-08, 19:29
Po co idzie do takiej pracy? W tej pracy trzeba mieć psychikę ze stali, dużo cierpliwości i przyda się też wysoka empatia, tym bardziej, że często te osoby mają już demencję.
Zgłoś
Latissimus 2024-10-08, 19:36
Velture napisał/a:

Jako osoba która spędziła sporo czasu w szpitalu i widziała takie osoby na żywo na oddziałach to powiem, że połowie z nich by się przydało zaj🤬 w pysk aby się k🤬a uspokoili.
Pamiętam jak na OIOM leżałem czekając na przyjęcie na oddział i cała noc taka stara k🤬a darła p🤬dę wk🤬iając ludzi na tyle, że wszyscy darli ryja aby zamknęła się bo jej ktoś wp🤬li.
Może demencja, może c🤬j wie co. Mnie jak leżałem zdychając z bólu c🤬j to interesowało i kibicowałem pielęgniarkom w nocy jak słyszałem jej darcie mordy "NA JEZUSA! NA PANIENKĘ PRZENJŚWIĘTSZĄ BOŻE KOCHANY MÓJ TY POMÓZ MI" kiedy pielęgniarki starały się ją ogarnąć.
Mam pewien poziom empatii ale do c🤬ja pana w stanie w którym wtedy byłem to bym z chęcią taką k🤬ę zaj🤬 skoro i tak jest na finiszu ani nie wie co się dzieje a tylko wk🤬ia wszystkich wokół.
Teraz możecie mnie zjechać i wszystkim którym się to nie spodobało co napisałem polecam wylizanie swojej przepoconej dupy.

Choroba Panie
Zgłoś
RazoR2011 2024-10-08, 20:35 2
Właśnie tak rozmawiałem z kimś ostatnio o demencji u osób starszych i doszliśmy do wniosku, że dopóki nie będziesz żył z taką osobą to będzie Cię dziwiło czemu jakiś wnuczek albo wnuczka udusiła swojego dziadka/babcie
Zgłoś
rakaniczo 2024-10-08, 20:37 1
[quote="Velture"

Pamiętaj też o tym, że leżysz w szpitalu za który nie płacisz (no poza podatkami) a nie w sanatorium. Jak będziesz stary też tak będziesz darł ryja z demencją, albo
chorobą prionową. Trochę pokory. To że mnie wk🤬ia bachor 30 miesięczny, który drze ryja w supermarkecie nie uprawnia mnie do zaj🤬ia mu w ryj.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-08, 20:52
Sayoko napisał/a:

Polamalbym babsztyla jak harmonijkę...

A co z opiekunką?☺️
Zgłoś
bartek_skok 2024-10-08, 20:53 5
Moja mama kiedyś opiekowała się 91letnią panią Wandą pluła na nią wyzywała od esesmanów biła ją i raz ją żyletka zacięła, że karetka na sor mamusię wzięła starsi ludzie maka nasrane czasem mylą rzeczywistość z jakimś chyba snem na jawie
Zgłoś
piTTbiTT 2024-10-08, 20:53
K🤬a j🤬a, oby ja to samo na starość spotkało!
Zgłoś
bartek_skok 2024-10-08, 20:54 2
A sobie przypomniałem Kiedyś w majtkach rękę trzymała i mamę moją kupą wysmarowała masakra
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-08, 20:58 3
rakaniczo napisał/a:

[quote="Velture"
Pamiętaj też o tym, że leżysz w szpitalu za który nie płacisz (no poza podatkami) a nie w sanatorium. Jak będziesz stary też tak będziesz darł ryja z demencją, albo
chorobą prionową. Trochę pokory. To że mnie wk🤬ia bachor 30 miesięczny, który drze ryja w supermarkecie nie uprawnia mnie do zaj🤬ia mu w ryj.

Racja ale zdaje się, że Velture jej nie zaj🤬, podobnie jak ty bachorowi. 😇Skończyło się na marzeniach...
Zgłoś
MatlusAS 2024-10-08, 20:59
Zaj🤬 to mało
Zgłoś
PabloSkills 2024-10-08, 21:27 1
wrzesin602 napisał/a:

Moja babcia leży tak całymi dniami przychodzi do niej opiekunka aż strach pomyśleć co się tam dzieje

A co dopiero jakby przychodził opiekun...?
Zgłoś
Sramnawas 2024-10-08, 21:47 1
Sayoko napisał/a:

Polamalbym babsztyla jak harmonijkę...

Juz dej spokuj 94 lata duzo jej nie zostalo.
Zgłoś
TurboNoGay 2024-10-08, 22:16
Velture napisał/a:

Nie wiem ja tam piwko dam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem