Standard Dagestan.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Standard Dagestan.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi się przypomniało, jak kilka lat temu miałem "przyjemność moją 85-letnią babke pilnować przez kilka miesięcy. Po pysku łapami nie tłukła nikogo, ale za to opierdalała i wyzywała każdego w domu, aż miło (zaawansowana miażdżyca i demencja robią swoje). Nerwowe to to było jak jasny chuj. Jezusa 1000 razy dziennie potrafiła wzywać. Czasem, jak się bardziej wkurwiła, to potrafiła złapać za miotłe i wymachiwać, choć sama już ledwo co się ruszała. Nieraz za te obrażanie i wyzwiska sam chciałem (ojciec z wujasem zapewne też) babce lepa na dziąsło sprzedać, ale nigdy nikt z nas tego nie zrobił ze względu na szacunek do własnej babki i matki. W końcu nadeszła ta wielkopomna chwila i babka zmarła. Popłakali, pochowali i chuj. Święty spokój.
Babka w niebie, a ja z ojcem i wujasem staliśmy się jeszcze bardziej silni mentalnie, zachowując w sobie człowieczeństwo i wyzbywając się prostackiego i prymitywnych zachowania, jakim jest atak fizyczny na bliźniego swego.
Aż mi się łezka w oku zakręciła pisząc ten wysryw, buahahah... 🤣🥹
Babka w niebie, a ja z ojcem i wujasem staliśmy się jeszcze bardziej silni mentalnie, zachowując w sobie człowieczeństwo i wyzbywając się prostackiego i prymitywnych zachowania, jakim jest atak fizyczny na bliźniego swego.
Aż mi się łezka w oku zakręciła pisząc ten wysryw, buahahah... 🤣🥹
Espen napisał/a:
Zaciukałbym tę kurwę, zajebana szmata bierze kase i się jej nie chcę robić. Co za jebana suka
Daj spokój, a ileż ta babulinka tej emerytury bierze?
Huj wam na cyce ( z małej litery specjalnie ) za te teksty . Kurwa każdy z nas będzie stary i w demencji będzie odwalał gorsze rzeczy , to jest natura i trzeba się z tym pogodzić . Życzę wam ( tak kurwa znowu z małej ... I do tego luja bez nogi też) żeby własne dzieci was tak traktowaly na starość . Tfu śliny brak na was
Rozwiązaniem odgórna komisja przydatności w społeczeństwie .. kryterium np IQ powyżej 50 ... jak nie spełnia humanitarny lek na sen wieczny .
zzico napisał/a:
I to obawiam się że jest jedyne wyjście. I to na każdym etapie życia:Rozwiązaniem odgórna komisja przydatności w społeczeństwie .. kryterium np IQ powyżej 50 ... jak nie spełnia humanitarny lek na sen wieczny .
- bachor urodził się upośledzony: czemu ma cierpieć i srać pod siebie całe życie? I madka zamiast produktywnego życia dla siebie i społeczeństwa będzie opiekować się tym czymś 24/7 bo "bozia tak chciała"? I jeszcze to my mamy ową madkę w tym hobby utrzymywać?
- ktoś się po pijaku na motorze w łeb walnął, albo kogoś pijany motór walnął? Jak lekarze stwierdzą że nie ma szans wyjścia z warzywnika → na kompost!
- ktoś od wódy i miażdżycy dostał udaru? Jeśli z mózgu mało co zostało, pa pa!
- 94latka z demencją która od 15 lat sra pod siebie? Patrz parę komentarzy w tym temacie.
Sorry ale dla mnie to mózg jest jedyną częścią która jest człowiekiem. Reszta to tylko sprzęt, i to źle zaprojektowany i się psujący.
Babka trochę się uspokoiła po tych kilku klapsach bo sama zaczynała lecieć z łapami
Karwen napisał/a:
Kurwa każdy z nas będzie stary i w demencji będzie odwalał gorsze rzeczy
Na szczęście nie każdy, materiały na tym portalu dają nadzieję braku konieczności dożycia starości😃
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów