Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:59
Opieka nad 94 latką
GeorgeHarvey1 • 2024-10-08, 16:58
00:00
-01:23
Download

Standard Dagestan.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wrzesin602 2024-10-08, 17:12 9
Moja babcia leży tak całymi dniami przychodzi do niej opiekunka aż strach pomyśleć co się tam dzieje
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-10-08, 17:13 54
Wiem że strasi ludzie są upierdliwi i ogólnie zj🤬i ale czego ta p🤬da się spodziewała po takiej pracy?
To że ktoś idzie na salowego w szpitalu nie znaczy że musi rzucać gównem w ludzi bo musi im nosić nocniki a czasem myć obsraną dupę i zmienić pieluchę. Do Policji też się nie idzie żeby pomagać ludziom tylko im uprzykrzać życie. Ludzie wybierajcie pracę świadomie!
Zgłoś
MYKELE 2024-10-08, 17:27 25
wrzesin602 napisał/a:

Moja babcia leży tak całymi dniami przychodzi do niej opiekunka aż strach pomyśleć co się tam dzieje

Zamontuj kamerkę i może jakieś ciekawe materiały się nakręcą
Zgłoś
mynameisgod 2024-10-08, 17:28 5
starzy są jak dzieci- trzeba cierpliwości
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-08, 17:42 13
Team babcia, fajna taka, zadziorna.
Zgłoś
Espen 2024-10-08, 17:57 4
Zaciukałbym tę k🤬ę, zaj🤬a szmata bierze kase i się jej nie chcę robić. Co za j🤬a suka

podpis użytkownika

I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zgłoś
Hutki-kanki-centuria 2024-10-08, 17:58 8
Wiem że nie wypada ale... J🤬a ma wigor jeszcze w tym wieku.
Zgłoś
leonidkacap 2024-10-08, 18:05 9
jak na 94 lata strasznie ruchliwa pozazdrościć
Zgłoś
Pablohasan85 2024-10-08, 18:10 3
Dobrze! Krótko ze starym próchnem. I dowód zabrać zeby na katokomuchów nie głosowała i rentę żeby Rydzykowi nie przelała.
Zgłoś
~Velture 2024-10-08, 18:33 41
Mam wyj🤬e bo nie mam humoru i napiszę coś co pewnie oburzy w c🤬j wiele osób.

Jako osoba która spędziła sporo czasu w szpitalu i widziała takie osoby na żywo na oddziałach to powiem, że połowie z nich by się przydało zaj🤬 w pysk aby się k🤬a uspokoili.
Babcia na filmie wygląda na zaczepną.
Pamiętam jak na OIOM leżałem czekając na przyjęcie na oddział i cała noc taka stara k🤬a darła p🤬dę wk🤬iając ludzi na tyle, że wszyscy darli ryja aby zamknęła się bo jej ktoś wp🤬li.
Potem na oddziale też takie były co wk🤬iały wszystkich.
Może demencja, może c🤬j wie co. Mnie jak leżałem zdychając z bólu c🤬j to interesowało i kibicowałem pielęgniarkom w nocy jak słyszałem jej darcie mordy "NA JEZUSA! NA PANIENKĘ PRZENJŚWIĘTSZĄ BOŻE KOCHANY MÓJ TY POMÓZ MI" kiedy pielęgniarki starały się ją ogarnąć.

Mam pewien poziom empatii ale do c🤬ja pana w stanie w którym wtedy byłem to bym z chęcią taką k🤬ę zaj🤬 skoro i tak jest na finiszu ani nie wie co się dzieje a tylko wk🤬ia wszystkich wokół.

Teraz możecie mnie zjechać i wszystkim którym się to nie spodobało co napisałem polecam wylizanie swojej przepoconej dupy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zgłoś
Sstoumer 2024-10-08, 18:34 3
Pablohasan85 napisał/a:

Dobrze! Krótko ze starym próchnem. I dowód zabrać zeby na katokomuchów nie głosowała i rentę żeby Rydzykowi nie przelała.

Ty to sobie zrób przerwę od internetu i mediów
Zgłoś
Antkowiak1992 2024-10-08, 18:36 7
Babcia mimo swojego wieku to bardzo waleczna, opiekunka jeszcze by nokaut z kapcia dostała he
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2024-10-08, 18:42 2
Ta babcia to jak by mogła to by tej opiekunce wp🤬liła aż miło.
Zgłoś
Sayoko 2024-10-08, 19:19
Polamalbym babsztyla jak harmonijkę...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem