Typowy okaz inteligencji przeciętnego Amerykanina... ;]
Typowy okaz inteligencji przeciętnego Amerykanina doskonale prezentuje Pawlik88 wierząc w ten filmik
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.Albo keidyś ktoś robił obliczenia typu 35 minus 27, to ja mówię że 8, a typ że musi to spokojnie obliczyć i żebym mu nie przeszkadzał. Albo w pralni na pralce naklejka z dzieckiem w będnie pralki i czerwony X, że niby nie można prać dzieci...to takie przykłady na szybko, a mnóstwo takich geniuszy tam.
Miałem też sytuację, gdzie idę późnym wieczorem ulicą, szamie takie ciasteczka z czekoladą na pakmana i nagle słyszę 3 niggersów drzących japę coś za mną że coś tam coś tam cookies i puścili się za mną. Dałem długą, ciastka rzuciłem na ziemię, skitrałem się w hotelu i potem widzę jak idą małpy z moimi ciasteczkami zadowoleni i je wpierdalają...
Ale z Ciebie niedowiarek Darex. Miałem już do czynienia z takimi ludźmi i wiem, że to jest tylko jeden spośród wielu przykładów głupoty ludności tego narodu. Jest to tylko jak powiedziałem "przykład" i nie koniecznie musi on być prawdziwy, żeby pokazać jaką głupotę reprezentują niektórzy ludzie z tego kraju.
I myslisz ze koleżka z filmu nie czuł, że ma dalej sucha pache ?
Że nie czuł żadnego zapachu ?
Że ta zatyczka plastikowa ma taki garbik żeby można ja było złapać i bolałoby jakby tak sobie przejechał po paszce ?
Może ja po prostu obracam się w złych kręgach, bo nie znam nikogo kto by uwierzył w prawdziwośc tego filmiku a w stanach bywam kilka razy do roku
Ja kilka razy w ciągu dnia, zwłaszcza jak megahit zapuszczą na Polsacie.
Wpisz sobie na facebookiu Scott Romine, to zobaczysz koleżke z tego filmiku, kolo jest komikiem i zamieszcza takie bzdury, ale spoko, jestem niedowiarkiem
Nie, nie mam polskiej telewizji, żadnej w sumie nie ogladam.
Może to dlatego nie łykam wszystkiego jak pelikan jak cos uslysze albo zobacze tylko musze sam sprawdzic.
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.Po drugie nie trzeba być w stanach żeby mieć z nimi do czynienia. Sprawdzać wiarygodności tego filmiku też nie muszę bo wiem z jakimi banalnymi rzeczami Ci ludzie sobie nie radzą i nie zdziwiłbym się jakby ten filmik był nagrany właśnie po to żeby się z nich pośmiać Zakładając, że to fake oczywiście.
Zamiast bawić się w detektywa Ameryka weź sie lepiej za czytanie ze zrozumieniem. Napisałem, że "jest to tylko jak powiedziałem "przykład" i nie koniecznie musi on być prawdziwy, żeby pokazać jaką głupotę reprezentują niektórzy ludzie z tego kraju". Niektórzy poprostu podzielili się swoim doświadczeniem i wyrazili opinie na ich temat bo takie było przesłanie tego filmiku.
Po drugie nie trzeba być w stanach żeby mieć z nimi do czynienia. Sprawdzać wiarygodności tego filmiku też nie muszę bo wiem z jakimi banalnymi rzeczami Ci ludzie sobie nie radzą i nie zdziwiłbym się jakby ten filmik był nagrany właśnie po to żeby się z nich pośmiać Zakładając, że to fake oczywiście.
Masz racje, przepraszam, nastepnym razem jak ktos bedzie mnie chcial doczegos przekonać używając fałszywych przykładów po prostu mu uwierzę, bo przecież tak jest.
Nie warto też bawić się w detektywa i nic samemu sprawdzac, przeciez skoro ktos coś powiedział to tak musi być.
Powodzenia w usunięciu złodziei z sejmu z takim podejsciem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów