Mesquita w stanie Rio de Janeiro
Mesquita w stanie Rio de Janeiro
Zajęło mu to jak sądzę - biorąc pod uwagę obciążenie - około 3 godzin. Przez cały ten czas policjanci bezczynnie patrzyli jak drobny złodziej niesie butlę. Potem jeszcze trochę roboty papierkowej na komendzie takiej jak chociażby przesłuchanie i fajrant. A potem się dziwić wysokiej przestępczości. Dlatego właśnie policjanci nie są od wymierzania kary. Od tego już jest sąd - policjant jest na to po prostu zbyt głupi.
Jechali za nim więc patrolowali okolice przy okazji w razie zdarzenia dostali by informacje i interweniowali pewnie mandacik dostałaś i pierdolisz trzy po trzy
Pamiętam jak mój ojciec pracował za zachodnią i opowiadał o jednej Niemce, co musiała za coś tam zapłacić niewielką grzywnę. Grzywna była niewielka, ale musiała ją płacić co miesiąc przez pół roku w ... Berlinie, 2 godziny jazdy w jedną stronę. To jest nauka na całe życie.
A temu tutaj pacanowi nic się nie stało. Zwykła pizda co płacze, bo konsekwencje musi ponieść. "Prawdziwy" mężczyzna, hłehłehłe.
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!No i z czego tu cieszyć, że chłopek nie widzi możliwości zarobkowych i kradnie po nocy butle z gazem a potem płacze bo go umęczyli jak psa za to, rozumiem jak kurwy kogo napadają i dostaną nauczkę ale tu czuje tylko żal.
Złodzieje to najgorsze ścierwa. Chuj mnie obchodzi, że nie ma możliwości zarobkowych, niech zdycha.
No i z czego tu cieszyć, że chłopek nie widzi możliwości zarobkowych i kradnie po nocy butle z gazem a potem płacze bo go umęczyli jak psa za to, rozumiem jak kurwy kogo napadają i dostaną nauczkę ale tu czuje tylko żal.
Żaden złodziej nie widzi możliwości zarobkowych, inaczej by nie został złodziejem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów